پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۳:۲۲

با حضور مردم و مسئولان؛

پیکر معلم فداکار شهرستان باوی به خاک سپرده شد

پیکر معلم فداکار شهرستان باوی به خاک سپرده شد

اهواز ـ پیکر مرحوم «جلیل محمودی» معلم فداکار شهرستان باوی که یک ماه پس از غرق شدن در رودخانه کارون، صبح امروز پنجشنبه با حضور گسترده مردم و مسئولان تشیع شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان باوی، مدیر آموزش و پرورش باوی اظهار کرد: «جلیل محمودی» یک ماه پیش همراه با همکار و دوست خود «رحمان علیمی» پس از مراسم تجلیل از فعالان کنکور و خیرین آموزشی راهی شوشتر شد که در کنار رودخانه کارون دچار حادثه شدند. وی که برای نجات همکار خود از غرق شدگی وارد آب شده بود، خود گرفتار آب های خروشان شد.

مجید موحدیان افزود: جسد رحمان علیمی پس از چند ساعت پیدا شد اما جستجوهای متعدد توسط غواصان حرفه ای برای پیدا کردن جسد جلیل محمودی بی نتیجه ماند تا اینکه در روز عید غدیر، بعد از پل دیلم روی آب آمد.

وی در ادامه گفت: جلیل محمودی و رحمان علیمی هر ۲ به عنوان خیرین آموزشی به صورت رایگان برای دانش آموزان و داوطلبان کنکور کلاس برگزار می کردند. علیمی معلم شهر ملاثانی و محمودی معلم شهر ویس از توابع شهرستان باوی بوده و هر ۲ در مقطع متوسطه اول و دوم تدریس می کردند.

گفتنی است؛ ۲۲ هزار دانش آموز شهرستان باوی در ۱۸۸ فضای آموزشی زیر نظر یک هزار و ۲۵۶ معلم تحصیل می کنند و ۸۰ درصد معلمان این شهرستان غیربومی هستند.

کد خبر 3775977

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha