به گزارش خبرنگار مهر، محمد مظفری ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همزمان با برگزاری ویژه برنامه های دفاع مقدس در شهر بوشهر نمایش خیابانی یوسف در دهکده گردشگری شهر بوشهر به اجرای عمومی در آمد.
نویسنده و کارگردان نمایش یوسف اضافه کرد: نمایش یوسف داستان پدر و مادر شهید مفقود الاثری است که میخواهند به محل تفحص شهدا بروند.
وی افزود: این نمایش بیش از شش سال است که تولید شده و این گروه نمایشی اجرای نمایش را نذر شهدا و تقدیم به مادران شهدا کرده و هرسال در موقعیت های مختلف اجرا میکند.
مظفری با بیان اینکه این نمایش تا کنون در ۵۰ نقطه استان بوشهر و بیش از ۱۰ نقطه کشور به اجرای عمومی درآمده افزود: نمایش یوسف در سه جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره تئاتر بسیج و جشنواره تئاتر بصیرت حسینی کار برتر شده است.
مظفری افزود: این نمایش کار گروه تئاتر ایلیا است و در سازمان بسیج هنرمندان استان بوشهر تولید شده و در آن احمد قربانی، فرانک بلورزاده و رضا زیتونی به ایفای نقش میپردازند.
این نمایش قرار است تا سوم مهر در دهکده گردشگری بوشهر هرشب ساعت ۲۰ به اجرا درآید.
نظر شما