به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر نوبخت در مراسم نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید در زاهدان اظهار داشت: علاوه بر اختصاص یک ردیف بودجه برای عدالت آموزشی در سیستان و بلوچستان، امروز با موافقت رئیس جمهور یک ردیف بودجه ویژه برای توسعه این استان اختصاص می یابد.
وی در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان، معلمان و دانشآموزان در مجتمع آموزشی دخترانه حیات طیبه برگزار شد، گفت: با عنایت ویژه ای که مسئولین کشور به استان سیستان و بلوچستان دارند و فاصله زیاد استان تا مرکز کشور، همواره از استان سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از استان های مهم کشور در جلسات یاد می شود.
وی افزود: مسائلی همچون آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و رشد اقتصادی از جمله شاخص های لازم برای توسعه است و امروز رقابت بین کشورها بر اساس شاخص توسعه یافتگی است در نتیجه برای توسعه استان باید از تمام پتانسیل های موجود نهایت استفاده را کرد.
نوبخت گفت: برای اینکه بتوانیم شاهد رشد و آبادانی کشور باشیم به روحیه جهادی همچون دفاع مقدس نیاز داریم و قطعا با داشتن چنین روحیه ای می توانیم مجددا شاهد حماسه ای بزرگ ولی اینبار در زمینه رشد کشور باشیم.
رئیس سازمان برنامه و تصریح کرد: پس از سفر قبلی به منطقه سیستان نزد رئیس جمهور گزارشی از شرایط و مشکلات مردم منطقه از جمله موضوع خشکسالی، طوفان و ریزگردها را عنوان کردم که دکتر روحانی پس از سخنان من به شدت منقلب شد.
نظر شما