پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ شهریور ۱۳۸۵، ۱۹:۰۷

سخنگوي اولمرت :

اسرائيل به محاصره دريايي لبنان پايان داد

سخنگوي نخست وزير رژيم صهيونيستي امروز جمعه اعلام كرد كه اين رژيم به محاصره تحميلي دريايي هشت هفته اي خود عليه لبنان پايان داد.

به گزارش خبرگزاري مهر، خبرگزاري فرانسه لحظاتي پيش اين خبر را به نقل از سخنگوي "ايهود اولمرت" نخست وزير اسرائيل اعلام كرد.

اين درحاليست كه پيشتر نيزآلن بلگريني فرمانده نيروهاي بين المللي پاسدارصلح در جنوب لبنان "يونيفل" در بيانيه صادره از فرماندهي نيروهاي يونيفل در جنوب لبنان گفته بود : نيروهاي دريايي بين المللي كار خود را آغاز كرده اند و مي توانم بگويم كه محاصره دريايي لبنان برداشته شده است.

نماينده فراكسيون حزب الله در پارلمان لبنان موسوم به وفاداري به مقاومت، شكست ايهود اولمرت را عامل اصلي لغو محاصره لبنان از سوي رژيم صهيونيستي كه از 13 جولاي(22 تير) بر اين كشور تحميل شده بود، قلمداد كرد. 

علي عمار گفت : اين اولمرت نيست كه محاصره لبنان را لغو كرد، بلكه شكستي كه رژيم صهيونيستي و آمريكا متحمل شدند و همچنين وحدت موضع لبناني ها در سطح سياسي و در حمايت از مقاومت پايان محاصره لبنان را رقم زد.

گفتني است شب گذشته اولين هواپيماي تجاري براي شكستن محاصره اي كه رژيم صهيونيستي از 13 جولاي گذشته بر لبنان تحميل كرده بود، در فرودگاه بين الملي بيروت فرود آمد.

کد خبر 377679

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha