پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۱

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش :

۲۰۰ هزار دانش آموز در سامانه سناد ثبت نام نکردند

۲۰۰ هزار دانش آموز در سامانه سناد ثبت نام نکردند

زنجان-معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: در مجموع اطلاعات بیش از ۲۰۰ هزار نفر دانش آموز در سامانه سناد ثبت نشده است. 

به گزارش خبرنگار مهر،  علی زرافشان ظهر درآئین بازگشایی مدارس در زنجان در جمع خبرنگاران، افزود: در کل کشور بالای ۱۳ میلیون دانش آموزان در تمام مقاطع  سال  تحصیلی جدید را آغاز می کنند که از این تعداد هفت میلیون و ۵۰۰ هزار نفر دانش آموز ابتدایی، سه میلیون و ۵۰۹ هزار دانش آموز دوره اول متوسطه و دو میلیون و ۲۰ هزار نفر دانش آموز دوم متوسطه هستند. 

وی با بیان اینکه تاکنون اطلاعات بیش از ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار دانش آموز در سامانه سناد ثبت نام کردند،  ادامه داد: در مجموع اطلاعات بیش از ۲۰۰ هزار نفر دانش آموز در سامانه سناد ثبت نشده است.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: افرادباقی مانده خودشان دیر مراجعه کرده اند و اینکه سامانه سناد فعالیت خود رابه علت تغییرات در پایه دهم دیر شروع کرد. 

زرافشان تاکید کرد: در حال  حاضر تعداد کمی از اطلاعات دانش آموزان دوره ابتدایی ثبت شده و دوره اول متوسطه ۳۰ هزار و دوره دوم متوسطه هم ۱۵۰ هزار دانش آموز اطلاعات خود را در سامانه سناد ثبت نکردند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: درمجموع اطلاعات بیش از ۹۸ درصد دانش آموزان در سامانه سناد ثبت شده است. 

زرافشان به هدایت تحصیلی دانش آموزان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه آموزش های مهارتی واشتغال جایگاه خود را در کشور باز کرده و پوشش ۴۰ درصدی در رشته های  فنی و حرفه ای این مهم را نشان می دهد و در سال تحصیلی جدید تاکنون پوشش فنی و حرفه ای  ۳۲ درصد است که هدفگذاری  ۳۹ درصد می باشد که با ثبت اطلاعات دانش آموزان در سامانه سناد این پوشش تحصیلی افزایش می یابد.

کد خبر 3777083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha