پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۱۵

وزیر خارجه ونزوئلا:

سرمایه داری و امپریالیسم فرمولی مرگبار علیه صلح است

سرمایه داری و امپریالیسم فرمولی مرگبار علیه صلح است

وزیر امور خارجه ونزوئلا در هفتاد و یکمین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: امپریالیسم اصلی ترین عامل ایجاد خشونت و ناهنجاری در جهان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تله سور، «دلسی رودریگز» وزیر امور خارجه ونزوئلا در هفتاد و یکمین  نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: امپریالیسم اصلی ترین عامل ایجاد خشونت و ناهنجاری در جهان است.

وی افزود: همانطور که سیمون بولیوار گفته، عدالت اجتماعی و ثبات سیاسی کلید اصلی دموکراسی هستند. دولت فعلی ونزوئلا دموکراتیک بوده و در جامعه دچار تحول اجتماعی این کشور، صلح را ترویج می کند. 

رودریگز خطاب به رهبران جهان با محکوم کردن سیاست های ایالات متحده امریکا در جهان گفت: ایالات متحده بزرگترین صادر کننده خشونت در جهان است. این کشور حدود 800 پایگاه نظامی در سراسر جهان دارد. سرمایه داری بزرگترین مانع مردم و کشورها جهت پیشرفت و توسعه است. سرمایه داری با امپریالیسم فرمولی مرگبار علیه صلح هستند.

وی کودتای پارلمانی در برزیل را محکوم ، بر حمایت دولت ونزوئلا از مردم و دولت کوبا تاکید کرد و ضمن محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ایجاد دولت مستقل فلسطین حمایت کرد.

کد خبر 3777084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha