به گزارش خبرنگار مهر در دو ديدار پاياني هفته اول ششمين دوره رقابتهاي ليگ برتر تيم هاي استقلال و مس كرمان برابر حريفان خود به برتري دست يافتند.
در ديداري كه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد تيم فوتبال استقلال كه عنوان قهرماني پنجمين دوره ليگ را با خود يدك مي كشد با گل دقايق پاياني مدافع ذوب آهن موفق شد اين تيم سخت كوش اصفهاني را شكست دهد.
نيمه اول اين ديدار با تنها گل دقيقه 28 محمد نوازي كه از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند با پيروزي آبي پوشان به پايان رسيد. در شروع نيمه دوم و در دقيقه 48 سپهر حيدري كاپيتان تيم فوتبال ذوب آهن با ضربه سر گل تساوي تيمش را به ثمر رساند. در دقيقه 85 اين ديدار نفوذ پيروز قرباني و ضربه او به سمت دروازه با دخالت مجيد نورمحمدي مدافع ذوب آهن وارد دروازه اين تيم اصفهاني شد تا استقلال در آخرين دقايق به پيروزي 2 بر1 دست پيدا كند.
در اين ديدار كه به قضاوت مسعود مرادي برگزار شد علي انصاريان ، پيروز قرباني و سياوش اكبرپور از استقلال و حدادي از تيم ذوب آهن با كارت زرد جريمه شدند.
در ديدار ديگر اين هفته تيم فوتبال پاس كه در ورزشگاه شهيد دستگردي ميزبان مس كرمان بود با گل دقايق پاياني آدريانو آلوز مغلوب اين تيم تازه وارد به ليگ برتر شد. مس كرمان با شكست دادن پاس در ورزشگاه خانگي اولين شگفتي ليگ ششم را رقم زد.
نتايج كلي اولين هفته از ششمين دوره رقابتهاي ليگ برتر به شرح زير است:
* ابومسلم 3 - پرسپوليس 2
* برق شيراز 3- راه آهن 1
* سايپا 1 - فجرسپاسي صفر
* استقلال اهواز 2 - صباباتري صفر
* سپاهان 2 - ملوان صفر
* پاس صفر - مس كرمان 1
* پيكان صفر - فولاد خوزستان 1
استقلال 2 - ذوب آهن 1
نظر شما