پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۶ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۲۰

معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار:

اعتبارات سبزوار ۳۵ درصد افزایش یافت

اعتبارات سبزوار ۳۵ درصد افزایش یافت

سبزوار ـ معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار از افزایش ۳۵ درصدی اعتبارات ماده ۱۸۰ نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد برادران در جلسه شورای اداری شهرستان سبزوار که شامگاه دوشنبه در اتاق جلسات این اداره برگزار شد، اعتبارات ماده ۱۸۰ امسال سبزوار را ۱۶ میلیارد تومان بیان کرد و اظهار کرد: این رقم  در سال گذشته ۱۱ میلیارد تومان بوده که در حال حاضر با افزایش ۳۵ درصدی همراه است.

وی افزود: در صورت تحقق صد در صدی این بودجه در عملیات‌های مجاز برابر با قانون این ماده که در بررسی های سال ۹۱-۹۰ از دستگاه‌های اجرائی صورت گرفته است بنا به نیاز هزینه خواهد شد.

برادران در ادامه صحبت‌هایش با بیان اینکه بنیان خانواده‌ها هم‌اکنون در معرض انواع آسیب‌های اجتماعی جدید و جدی قرار دارد، ادامه داد: از دستگاه آموزش و پرورش خواستاریم توجه جدی و ارتباط موثرتری با والدین دانش آموزان داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه متاسفانه سن ابتلاء و گرایش به سمت مواد مخدر در بین نسل جوان به شدت کاهش یافته است،گفت: طبق مطالعات صورت گرفته در سال ۹۰ گرایش مصرف کنندگان جوان به ۲۳ سال و در سال ۹۴ به ۱۷ سال کاهش رسیده است.

فرماندار ویژه سبزوار عنوان کرد: در تفکیک جنسیتی درصد گرایش به مصرف مواد مخدر در بین خانم ها نسبت به آقایان فراتر رفته و این زنگ خطری برای بانوان است که موضوع مدیریت و صیانت از کانون گرم خانواده را بر عهده دارند.

وی همچنین به بی‌بدیل بودن نقش خانواده و جایگاه آن در کاهش آسیب‌های اجتماعی اشاره و اظهار کرد: اجرای آموزش‌های مهارت زندگی در بین دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها الزامی است.

کد خبر 3780175

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha