به گزارش خبرنگار مهر، محمد قربان کیانی ظهر امروز دوشنبه در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس دانشگاهیان استان کردستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و استاندار کردستان برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور، در استان کردستان نیز آمادگی برای مشارکت در برنامه های فرهنگی به ویژه راهیان نور وجود دارد.
وی با اشاره به ظرفیت های بالای دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه های مختلف به ویژه ظرفیت های انسانی یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی در استان کردستان آمادگی دارد تا در حوزه های مختلف در راستای کمک به توسعه این استان وارد شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در راستای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در استان کردستان در حوزه اقتصاد مقاومتی کارهای عملیاتی خوبی را اجرایی کرده و در این زمینه پیشگام است.
وی با اشاره به کاهش هزینه های جاری و همچنین توجه به اقتصاد دانش بنیان به عنوان دو اولویت اصلی، عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر روی فعالیت های اقتصاد دانش بنیان به دنبال توجه به اقتصاد مقاومتی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج یادآور شد: در کنار این مهم توجه به فعالیت های فرهنگی و دانشجویی نیز در دستور کار قرار گرفته و انتظار می رود که خود دانشجویان هم در این گونه مسائل مشارکت و همراهی داشته باشند.
وی با اشاره به سالروز دفاع مقدس و لزوم انتقال این ارزشها به نسل جوان، گفت: دفاع مقدس ما سراسر صحنه های ایثار و رشادت است و باید این ارزشهای ناب اسلامی و دینی به نسل جوان منتقل شود.
کیانی عنوان کرد: اقتدار و عزت کنونی نظام اسلامی بر گرفته از هشت سال دفاع مقدس است و انتظار می رود که همه ما بتوانیم ادامه دهنده راه شهدا باشیم و برای توسعه و پیشرفت هر چه بهتر کشور تلاش کنیم.
در جریان برگزاری این مراسم همچنین از خانواده شهید کاکه جانی یکی از شهدای اخیر درگیری با ضد انقلاب در استان کردستان تقدیر و تجلیل شد.
نظر شما