آخرين روزحضور رمضان شيرازي دراتحاديه ناشران
----------------------------------
داوود رمضان شيرازي در گفتگو با خبرنگار كتاب مهر، گفت : من متولد سال 1311 شمسي هستم و از سال 1327 كه كتابخانه ( كتابفروشي ) سنايي را تاسيس كردم تاكنون به فعاليت در حوزه نشر كتاب فعاليت داشتم و به تازگي خود را بازنشسته كرده ام .
وي دليل بازنشسته كردن خود را خستگي و بيماري عنوان كرد و افزود : امسال پس از اين كه مسئوليت رياست هيات مديره اتحاديه ناشران را به دوستان جوانترم واگذار كردم ، تصميم گرفتم بخشي از فعاليتي را كه تمام وقت من را مي گرفت به پسرم (مهدي رمضان شيرازي ) واگذار كنم .
رمضان شيرازي افزود : هم اكنون روزانه دو ساعت به دفتر نشر سنايي در خيابان جمهوري اسلامي و انقلاب مراجعه مي كنم و به هيچ وجه قصد ندارم خانه نشين شوم ؛ مي خواهم در كنار جوان ها به امور مربوط به نشر سنايي بپردازم و جوانان را در زمينه توليد كتاب راهنمايي كنم و تاجايي كه ممكن باشد همراهي شان كنم .
وي تصريح كرد : كار نشر هيچ گاه بازنشستگي ندارد و بازنشستگي من هم بيشتر فرصتي براي جوان ها است كه قابليت هاي خود را در اين كار نشان دهند و دورا دور كارها را زير نظر دارم .
مديرنشر سنايي در ادامه تصريح كرد : اولين كتاب كه من به چاپ رساندم در سال 1333 و ديوان اشعار عراقي بود . انتشار اين كتاب را از سال 1332 آغاز كردم و چاپ آن يك سال به طول انجاميد و تاكنون مكرر به چاپ رسيد و هم اكنون عناوين كتابهاي سنايي از 600 عنوان فراتر رفته است .
به گفته برخي از افراد با سابقه در اين صنف ، داوود رمضان شيرازي كار خود در حوزه كتاب را با دستفروشي كتاب در پله هاي مسجد شاه سابق در بازار تهران و زماني كه نوجواني بيشتر نبود شروع كرد و بعد از آن در حالي كه هفده سال بيشتر نداشت كتابخانه سنايي را تاسيس كرد و پس از آن به طور جدي به فعاليت در اين بخش پرداخت .
وي تا پيش از انقلاب در سال 1357 با ناشران گوناگوني مانند اميركبير (جعفري ) ، توس ( باقرزاده ) ، ابن سينا ( رمضاني ) ، كلاله خاور ( محمد رمضاني ) و ديگران همكاري نزديك داشت . حوزه مورد علاقه او در زمينه نشر كتاب ، ديوان اشعار شاعران كلاسيك و آثاري بود كه پيش از اين گمنام مانده بود .
او بيش از چهار دوره در هيات مديره اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران حضور داشت و در دوره هاي هفتم و هشتم به مدت هشت سال رئيس هيات مديره اتحاديه بود .
نظر شما