پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ مهر ۱۳۹۵، ۹:۴۰

در گفت و گو با مهر مطرح شد؛

۱۹۲ کلاس درس به فضای آموزشی شهرستان ملارد افزوده شد

 ۱۹۲ کلاس درس به فضای آموزشی شهرستان ملارد افزوده شد

ملارد-مدیر آموزش و پرورش ملارد گفت: با عنایت ویژه دولت،مشارکت خیرین و پیگیری های مجموعه آموزش و پرورش، در طول دو سال اخیر،۱۹۲ کلاس درس به فضای آموزشی این شهرستان افزوده شده است.

محمد قادری تفرشی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به تلاش مجموعه آموزش و پرورش ملارد برای توسعه و افزایش سرانه فضای آموزشی این شهرستان اظهار داشت:علیرغم محدودیت های اعتباراتی، با عنایت ویژه دولت در طول دو سال گذشته، شاهد تقویت فضای آموزشی ملارد بوده ایم.

مدیر آموزش و پرورش ملارد عنوان کرد:در مجموع، ۱۹۲ کلاس درس به فضای آموزشی این شهرستان افزوده شده است که بخشی از این کلاس ها با مشارکت خیرین مدرسه ساز و تأمین از محل ماده ۱۸(انبوه سازان) محقق شده است.

وی افزود:از این میزان، ۷۲ کلاس به صورت خیرساز، ۶۲ کلاس از محل اعتبارات دولتی، ۳۰ کلاس از محل ماده ۱۸ و ۲۱ کلاس نیز به واسطه افتتاح مدرسه ۲۱ کلاسه حضرت زینب(س) در مدار بهره برداری قرار گرفته است.

قادری تفرشی گفت:به تعبیر دیگر، ۱۰ مدرسه خیرساز، پنج مدرسه دولتی، دو مدرسه ماده ۱۸ در طول دو سال اخیر احداث شده است که موفقیت قابل توجهی به نظر می رسد.

مدیر آموزش و پرورش ملارد عنوان کرد:با عنایت به پدیده افزایش جمعیت در این شهرستان، پیش بینی فضای آموزشی مناسب برای تأمین نیاز در حوزه آموزشی از اصلی ترین اهداف ما در این منطقه آموزشی به شمار می رود.

وی در خاتمه یادآور شد:امیدواریم با مشارکت و همگرایی هر چه بیشتر خیرین و گشایش های مالی و اعتباراتی که حاصل می شود، در آینده شاهد افزایش مضاعف فضای آموزشی این خطه باشیم که بدون تردید در ارتقای کیفی خدمات آموزشی و رشد علمی و پرورشی استعدادهای بالقوه این شهرستان، نقش بسزایی ایفا خواهد کرد.

کد خبر 3782214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha