۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۱

در بین خبرنگاران عنوان شد؛

صنعت خودرو آذربایجان ۱۰ هزار خودرو تولید می کند

صنعت خودرو آذربایجان ۱۰ هزار خودرو تولید می کند

تبریز - مدیر عامل گروه صنعت خودرو آذربایجان از برنامه ریزی برای تولید ۱۰ هزار دستگاه خودرو برای سال ۲۰۱۷ و سرمایه گذاری مشترک با شرکتی چینی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر نقدی شامگاه چهارشنبه  در جمع خبرنگاران در تبریز اظهار داشت: گروه صنعت خودرو آذربایجان با  انعقاد قرار داد سرمایه گذاری مشترک با گروه خودرو سازی سایک چین در مدت یک و نیم سال ایجاد شده و اکنون به مرحله تولید خودرو رسیده است.

وی ادامه داد: نخستین محصول این شرکت که با ۵۰ درصد آورده نقدی گروه سایک چین و ۵۰ در صد محصولات شرکت اویکو تاسیس شده، خودروی ام جی ۳۶۰ خواهد بود که تولید آن از هفته آینده اغاز به کار می شود و در فاز نخست محصولات تولید شده این شرکت از اوایل سال ۲۰۱۷ به بازار عرضه شده و در اختیار مصرف کنندگان قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل گروه صنعت خودرو آذربایجان با تاکید بر تلاش این شرکت برای تبدیل آذربایجان شرقی به قطب سوم خودروسازی کشور از طریق انتقال تکنولورژی و دانش فنی ساخت خاطر نشان شد: در فاز اول این شرکت ۹۰۰ نفر به طور مستقیم نیرو جذب شده و در فاز های بعد حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر به این تعداد اضافه می شود.

رئیس هیئت مدیره گروه صنعت خودرو آذربایجان نیز در این نشست با اشاره به جایگاه شرکت خودروسازی سایک به عنوان سرمایه گذار مشترک صنعت خودرو آذربایجان گفت: این شرکت چینی یکی از معتبرترین خودروسازان  جهانی است.

حسن باهوش در ادامه اظهار داشت: گروه صنعت خودرو آذربایجان با هدف تولید و عرضه خودروی با کیفیت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان و البته با حمایت های مسئولان کشوری و استانی موفق شده تا با قراردادی مشترک و با استفاده از سرمایه گذاری طرف چینی اقدام به راه اندازی تولید خوروهای به روز در تبریز کند.

وی انتقال تکنولورژی و دانش فنی به داخل کشور و غنی سازی و بومی سازی این دانش را بخشی از نتایج این همکاری برشمرد و گفت: امیدواریم به مرحله ای برسیم که با تولید و عرضه محصولات باکیفیت و توجه به اصل مشتری مداری بتوانیم سهمی در توسعه و ارتقای صنعت خودروسازی کشور داشته باشیم.

رتبه هفتم تولید خودرو جهان در اختیار شرکت چینی طرف قرارداد با صنعت خودروی آذربایجان

مدیر عامل شرکت سایک چین نیز در این نشست با اشاره به این موضوع که شرکت سایک رتبه نخست تولید خودرو را در چین و رتبه هفتم را در جهان در اختیار دارد، گفت: این شرکت سالانه شش میلیون دستگاه خودرو تولید می کند و بر اساس قرارداد منعقد شده با گروه صنعت خودرو اذربایجان خودروهای ام جی را در ایران تولید و عرضه خواهیم کرد.

لی یانگ با تاکید بر این موضوع که این شرکت با سرمایه گزاری mg مشترک ۵۰ درصد بین ایران و چین تاسیس شده، ادامه داد: سرمایه گذاری این شرکت در فاز نخست مبلغی نزدیک به ۴۰ میلیون دلار است و درفاز های بعدی این سرمایه گذاری به ۴۰۰ میلیون دلار افزایش خواهد یافت.

وی همچنین خاطر نشان کرد: ایران یکی از بهترین کشورها برای سرمایه گذاران از مناطق کلیدی دنیاست و امکان سرمایه گذاری هر کشوری در آن وجود دارد و امیدواریم با تولید و عرضه محصولات با کیفیت بتوانیم خودمان و ایران را از بهترین های صنعت خودروسازی نشان دهیم.

مدیر عامل شرکت سایک چین با اشاره به اینکه تولید محصولات با کیفیت از اهداف مهم این شرکت در همکاری با صنعت خودرو آذربایجان است، تصریح کرد: امیدوارم با  این سرمایه گذاری و تولید محصولات با کیفیت بتوانیم آسایش مشتری و خدمات مناسبی را عرضه کنیم که در این میان تولید قطعات با کیفیت در ایران برای تحول در صنعت قطعه سازی این مشور باید مورد توجه قرار گیرد.

وی هم چنین ادامه داد:محصولاتی که در این شرکت تولید می شود بایستی در کشور های همسایه و خاورمیانه هم به بازارها عرضه شود و رویکرد ما ارائه محصول با کیفیت بالا و قیمت پایین به بازار است.

یانگ زمان تولید انبوه و فروش محصولات تولیدی در صنعت خودرو آذربایجان را ابتدای سال ۲۰۱۷ عنوان کرد و گفت: تولید اس یو وی کوچک ام جی نیز برای سال ۲۰۱۸ برنامه ریزی شده و تلاش می کنیم هرسال مدل جدیدی را به بازار عرضه کنیم و همچنین قصد داریم خودرو های هیبریدی و برقی تولیدی خود را نیز در ایران عرضه کنیم.

کد خبر 3782369

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حسن امیدواری ۲۳:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
      0 1
      سلام با توجه به اینکه در استان آذربایجان شرقی پتانسیل های قابل قبولی در زمینه تولید خودرو وجود دارد و تولید قطعات خودرو یکی از مزیت های مهم این استان محسوب می شود امیدوارم تاثیر قابل توجهی در سرعت بخشیدن به ارتقای صنعت خودرو کشور ایجاد و تولید کارخانه ها و محصولات جدید خودروی داشته باشد و امیدوارم به استان آذربایجان شرقی به عنوان راه نجاتی برای صنعت کشور نگاه شود تا هم کشور از این وضع بد صنعتی با استفاده از قابلیت های استان خارج شود و هم اقتصاد مقاومتی به گفته آقا در کشور اجرا شود