۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۳:۵۲

در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان رامیان عنوان شد؛

فعالیت بیش از ۱۱۰ هیئت مذهبی در رامیان/ تشکیل انجمن مفاخر فرهنگی

فعالیت بیش از ۱۱۰ هیئت مذهبی در رامیان/ تشکیل انجمن مفاخر فرهنگی

رامیان – فعالیت بیش از ۱۱۰ هیئت مذهبی و تشکیل انجمن مفاخر فرهگی در رامیان از جمله مواردی بود که در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان مطرح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شورای فرهنگ عمومی رامیان ظهر پنجشنبه با حضور فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان و دیگر اعضا با دستور کار آسیب شناسی محرم و عزاداری‌ها، گفتمان اقتصاد مقاومتی در مدارس و تشکیل انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در فرمانداری رامیان برگزار شد.

فرماندار رامیان در این جلسه با اشاره به در پیش بودن ایام محرم، اظهار کرد: بیش از ۱۱۰ هیئت مذهبی در رامیان فعالیت می کنند و باید ساختار فرهنگی و اصل مراسم روز عاشورا در این شهرستان حفظ شود.

جواد صادقلو افزود: ساختار شناسی، هویت بخشی و تبیین فرهنگ عاشورایی مراسم عزاداری جزو اولویت های کاری شورای فرهنگ عمومی برای ایام محرم است.

وی ادامه داد: همدلی و همزبانی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر مراسم روز عاشورای رامیان که ثبت ملی شده، برای همه ارگان‌ها و نهادها لازم الاجراست.

صادقلو از تشکیل کارگروه آسیب شناسی ایام عزاداری در رامیان خبر داد و گفت: در دهه اول محرم دسته روی‌های مساجد و حرکت تکیه‌ها مانند سالیان گذشته شکل منظم قبلی خود را دارند و در مسیر اهداف قیام عاشورا، عمل به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و نمایش ارزش‌های اسلامی حرکت خواهند کرد.

وی تصریح کرد: باید پوشش و لباس نوحه خوان‌ها، نوحه‌هایی که خوانده می‌شود و ذکر مصائب ائمه اطهار در راستای ماه محرم و صفر و مسیر فرهنگی نظام اسلامی و توصیه‌های رهبر معظم انقلاب باشد.

فرماندار رامیان با بیان اینکه گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در مدارس در راستای تولیدات داخلی بوده، اظهار کرد: باید با استفاده از ظرفیت دانش آموزان و آشنا نمودن آنها با اهمیت استفاده از تولیدات داخلی و استفاده از نظر اساتید مجرب، تلنگری به خانواده‌ها وارد کرد.

وی یادآور شد: ایده پردازی در خصوص استفاده از تولیدات داخلی مهم بوده و مطرح کردن آنها در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان برای عملیاتی شدن آنها لازم است.

فرهنگ و تمدن رامیان باید معرفی شود

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رامیان نیز از تشکیل انجمن مفاخر فرهنگی این شهرستان خبر داد و گفت: این کارگروه هفت عضور دارد و هدف از تشکیل آن شناسایی آثار، فرهنگ و تمدن رامیان است تا مفاخر شهرستان به خوبی معرفی شوند.

طیبه رجنی افزود: رامیان حوزه علمیه سعدیه با قدمت تاریخی بیش از ۱۵۰ سال را دارد که شخصیت‌های مبارز و فرهیخته‌ای مانند شیخ عبدالحسین جعفری رامیانی عهده دار مسئولیت آن بوده‌اند.

وی ادامه داد: در نیمه دوم سال جشن یکصد و پنجاهمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه سعدیه رامیان را با همکاری دفتر امام جمعه و فرمانداری شهرستان برگزار خواهیم کرد.

وی در پایان به ویژگی‌های شخصیت مهمی همچون حکیم میر فندرسکی اشاره و تصریح کرد: امیدواریم در آینده‌ای نزدیک و با تصمیم نهایی کارگروه انجمن مفاخر فرهنگی، تندیس این بزرگان دینی و اسلامی تهیه و در میادین اصلی شهر نصب شود.

کد خبر 3782513

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha