به گزارش خبرنگار مهر، محمد فلاحی امروز در نخستین همایش ملی مریوان،باستان شناسی و توسعه گردشگری که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد مریوان برگزار شد، گفت: برای اینکه برنامه گردشگری در بطن جامعه رواج پیدا کند نیاز به برگزاری همایش هایی در سطوح مختلف است.
وی با بیان اینکه پیوند گردشگری و باستان شناسی موجب موفقیت و و کسب خروجی تاثیرگذار است، عنوان کرد: آثار باستانی زیادی در مریوان وجود دارد که تاکنون نتوانسته ایم به خوبی آنها را معرفی کنیم.
وی بیان کرد: آثار باستانی و تاریخی به گونه ای است که بیشتر محققان و پژوهشگران به آن می پردازند و کمتر مردم عادی خواهان بازدید از آنها هستند.
فرماندار شهرستان مریوان با اشاره به اینکه باستان شناسی باید همپای گردشگری توسعه پیدا کند، افزود: بهترین راه معرفی آثار باستانی هم توسعه گردشگری در منطقه است.
فلاحی ادامه داد: خوسبختانه با سرکارآمدن دولت تدبیر و امید ،برنامه زمانبندی گردشگری در شهرستانی هم چون مریوان هم تدوین شده است و برگزاری این همایش هم در همین راستا بوده است.
وی عنوان کرد: مریوان علاوه بر دریاچه زیبای زریوار جاها و مکان های گردشگری فراوان دیگری هم دارد که نیاز به توجه بیشتری دارند تا زمینه جذب گردشگران در این مناطق هم فراهم شود.
وی به پتانسیل های مریوان در زمینه گردشگری راهیان نور اشاره کرد و افزود: سالیانه بیش از ۱۰۰ هزار نفر زائر در قالب کاروان های راهیان نور به این شهرستان سفر و از یادمان های شهدا بازدید می کنند.
فرماندار مریوان یکی از برنامه های دولت تدبیر و امید در مریوان را توسعه گردشگری این شهرستان ذکر کرد و گفت: مطالعات این اقدام انجام شده و تاکنون ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات شهرستان و ماده ۱۸۰ به گردشگری مریوان اختصاص داده شده است.
فلاحی اظهارداشت: ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار هم برای ساماندهی ورودی شهر مریوان و ۵۰۰ میلیون تومان هم برای کمپ گردشگری به شهرداری این شهر اختصاص داده ایم.
وی ادامه داد: برای روستاهای هدف گردشگری و جاده های گردشگری هم حدود ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار پیش بینی کرده ایم.
نظر شما