پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۴:۵۲

در جریان سفر به شهرستان ورامین؛

استاندار تهران از پروژه پل امام رضا(ع) بازدید کرد

استاندار تهران از پروژه پل امام رضا(ع) بازدید کرد

ورامین-سید حسین هاشمی استاندار تهران با حضور در محل احداث پل امام رضا(ع)، از روند اجرای این پل خبر ساز بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین هاشمی پیش از ظهر شنبه و در جریان سفر به شهرستان ورامین، در محل احداث پل امام رضا(ع) در میدان رازی حاضر و از نزدیک، از روند اجرای این پروژه خبرساز بازدید کرد.

علی حیدریان شهردار ورامین در جریان این بازدید که محمد رضا یوسفی فرماندار و حجت الاسلام سید محسن محمودی امام جمعه موقت ورامین نیز حضور داشتند، توضیحاتی را درباره روند اجرای پروژه پل امام رضا(ع) داد.

شهردار ورامین در این بازدید اظهار داشت: فاز نخست احداث پروژه پل امام رضا(ع) تکمیل شده است و بدون تردید این پروژه می تواند خدمت بزرگی به مردم شهرستان باشد.

وی ادامه داد: تلاش داریم تا با انتقال ترافیک بر روی پل امام رضا(ع)، فاز دوم این پروژه نیز به سرعت آغاز شود و در این راستا تمهیدات لازم اندیشیده است.

سید حسین هاشمی استاندار تهران نیز در این بازدید با تقدیر از تلاش ها و زحمات انجام شده برای اجرای پروژه پل امام رضا(ع) اظهار داشت: باید ایمنی این پروژه از جمله میدان رازی در نظر گرفته شده و زمینه لازم برای تسهیل در رفت و آمد مردم فراهم شود.

کد خبر 3784082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha