پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ شهریور ۱۳۸۵، ۱۴:۱۴

/ اختصاصي مهر /

اسامي كتب جديد حوزوي اعلام شد / توزيع كتاب درسي طلاب آغاز شد

اسامي كتب جديد حوزوي اعلام شد / توزيع كتاب درسي طلاب آغاز شد

همزمان با آغاز توزيع كتاب هاي درسي طلاب حوزه هاي علميه برادران، كتاب هاي بدايه النحو ، نهايه النحو، القواعد النحويه ، منطق يك به عنوان كتب جديد درسي حوزه هاي علميه برادران معرفي شد.

مسئول دفتر برنامه ريزي و تدوين متون درسي مركز مديريت حوزه علميه قم در گفتگو با خبرنگار حوزوي مهر با اعلام اين خبر گفت: توزيع كتاب هاي درسي طلاب حوزه هاي علميه با تخفيف 50 درصد از اولين روز سال جديد تحصيلي در حوزه هاي علميه برادران آغاز شده است، علاوه بر آن براي طلاب امكان تهيه اين كتابها به صورت آزاد نيز وجود دارد.

حجت الاسلام رفيعي افزود: در سال جديد تحصيلي، كتابهاي "بدايه النحو" و "منطق يك" ، پس از تجديد نظر كلي، به عنوان كتاب درسي به حوزه هاي علميه سراسر كشور معرفي شده است، اين كتابها در سال گذشته به صورت آزمايشي در چند حوزه علميه درقم تدريس شده بود.

وي افزود: كتاب "القواعد النحويه" به عنوان جايگزين كتاب "سيوطي" براي پايه هاي سال دوم و كتاب "نهايه النحو" براي پايه اول آماده و منتشر شده كه به عنوان تدريس آزمايشي به حوزه هاي علميه معرفي شده است.

مسئول دفتر برنامه ريزي و تدوين متون درسي مركز مديريت حوزه علميه قم گفت: چهار جلد كتاب "آشنايي با اديان" نيز در اين واحد در دست تاليف است كه 3 جلد آن در سال جاري براي پايه هاي 5 تا 7  منتشر شده و جلد چهارم با موضوع اديان "غير ابراهيمي" در دست تاليف است. همچنين مجموعه 5 جلدي تفسير كامل قرآن كريم با تاكيد بر اهداف آموزشي و با نظارت مراجع و مفسرين برجسته حوزه علميه قم و بر مبناي تفاسير معروف و معتبر شيعه براي پايه هاي يك تا پنج در دست تاليف است كه جلد اول آن تا پايان سال جاري منتشر خواهد شد.

کد خبر 378416

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha