به گزارش خبرنگار مهر، مجید ارجمندفر ظهر امروز شنبه در مراسم بهره برداری از پروژه های محرومیت زدایی سپاه بیت المقدس کردستان که در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: سپاه در کنار فعالیت ها و اقدامات خود در راستای تامین امنیت پایدار موضوع محرومیت زدایی را با اجرایی کردن پروژه ها و طرح های مختلف در دستور کار قرار داده است.
وی ادامه داد: تلاش در راستای محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار کشور با اجرایی کردن پروژه ها و طرح های مختلف در دستور کار سپاه قرار گرفته و این مهم موجب رضایتمندی مردم شده است.
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا شمال غرب کشور گفت: اگر پروژه های محرومیت زدایی اجرای شود، قدم اول برای ایجاد امنیت پایدار نیز برداشته شده است و خود مردم محلی متولی ایجاد و تامین امنیت در جامعه می شود.
وی با اشاره به رشادت های مردم سراسر کشور به ویژه شمال غرب کشور در راستای دفاع از نظام اسلامی به ویژه در هشت سال دفاع مقدس، گفت: سپاه خدمت به مردم را وظیفه خود میداند، چراکه مردم آگاه این خطه به بهترین شکل به وظیفه خود عمل کرده و دشمنان را در رسیدن به اهدافشان ناامید کردهاند.
وی با اشاره به مهمترین اقدامات و برنامه های صورت گرفته از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سه استان کردستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی، بیان کرد: در ایام هفته دفاع مقدس هفت بیمارستان صحرایی در این سه استان برپا شد و خدمات خوبی نیز به مردم محلی منطقه ارائه شد.
ارجمندفر با اشاره به حضور همیشگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در منطقه، افزود: در تمامی سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی سپاه پاسداران با مردم منطقه همراه بوده و آنها نیز مشارکت خوبی در راستای ایجاد امنیت در این منطقه داشته اند.
وی به حضور گروهک های ضد انقلاب اشاره کرد و یادآور شد: این گروهک ها ضربه های زیادی را به توسعه در این منطقه زده اند و آنها از حمایت های ایادی استکبار و دشمنان نظام، همواره به دنبال ضربه زدن هستند که تاکنون تمامی توطئه های آنها نقش بر آب شده است.
وی بیان کرد: حضور به موقع نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مردم همیشه در حصنه تاکنون در مقابل ضد انقلاب ایستاده اند و بدون شک این امنیت پایدار باید با مشارکت و همراهی خود مردم محلی همچنان ادامه داشته باشد.
نظر شما