پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۴:۳۱

فرماندار سمنان:

۵۳ آمارگیر وظیفه سرشماری نفوس و مسکن را در سمنان برعهده دارند

۵۳ آمارگیر وظیفه سرشماری نفوس و مسکن را در سمنان برعهده دارند

سمنان - فرماندار سمنان از حضور ۵۳ آمارگیر در اجرای طرح سرشماری نفوس و مسکن این شهرستان خبر داد و گفت: تحقق۶۰درصدی ثبت نام اینترنتی شهروندان نقطه ایده آل فرمانداری است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس دانایی ظهر یکشنبه در نشست بررسی سیر اجرایی سرشماری نفوس و مسکن سمنان به میزبانی فرمانداری، ضمن اشاره به اینکه تعداد آمارگیران این سرشماری نسبت به سرشماری سال۹۰، ۶۶درصد کاهش پیدا کرده است، ابراز داشت: هدفگذاری دولت در استان سمنان حضور ۶۰درصدی مردم در سرشماری اینترنتی است لذا نیاز به حضور گسترده آمارگیران وجود نداشت.

وی افزود: روند استقبال مردم استان در ثبت نام اینترنتی باعث شده تا این استان موفق به کسب رتبه اول در کشور به نسبت خانوار به جمعیت شود لذا از مردم می خواهیم تا همکاری و مساعدت خود را از سالمندان و اقشاری که به نوعی دسترسی به اینترنت ندارند دریغ نورزند تا همه بتوانند به صورت غیرحضوری در این طرح ملی شرکت کنند.

فرماندار سمنان همچنین گفت: یک هزار جایزه یک میلیون تومانی برای هموطنانی که به صورت اینترنتی در سرشماری حضور پیدا کنند در نظر گرفته شده است.

دانایی همچنین بیان داشت: ماموران آمارگیر با گزینش صحیح و آموزش های تخصصی آماده برگزاری این طرح بزرگ هستند لذا مردم نگرانی بابت ارائه آمار و اطلاعات صحیح به این افراد نداشته باشند.

وی افزود: ۳۷۰ متقاضی آمارگیر حضوری از طریق سامانه مرکز آمار ایران در سمنان ثبت نام کردند که از این بین ۵۳ نفر به عنوان آمارگیر اصلی و ۱۰ آمارگیر به صورت ذخیره انتخاب شدند.

سرشماری نفوس و مسکن از تاریخ ۲۵ مهر لغایت ۲۵ آبان به صورت حضوری برگزار می شود اما سامانه سرشماری اینترنتی هم اکنون باز است.

کد خبر 3785066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha