پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۴:۵۹

مدیر کل بهزیستی استان زنجان:

۱۵۴ سالمند در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی زنجان نگهداری می‌شود

 ۱۵۴ سالمند در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی زنجان نگهداری می‌شود

زنجان-مدیر کل بهزیستی استان زنجان گفت: ۱۵۴ سالمند در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی استان زنجان نگهداری می‌شوند و ۱۸۰ نفر نیز در مراکز آموزشی روزانه بهزیستی خدمات آموزشی دریافت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدی قیداری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس تعریف سازمان بهداشت جهانی جمعیت بالای سن ۶۰ سالگی جزو جمعیت سالمند محسوب می شود. 

وی اظهار کرد: ۱۵۴ سالمند در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی استان زنجان نگهداری می شوند و ۱۸۰ نفر نیز در مراکز آموزشی روزانه بهزیستی خدمات آموزشی دریافت می‌کنند.

مدیر کل بهزیستی استان زنجان به ارائه خدمات ویزیت در منزل به ۵۰ سالمند زنجانی  اشاره کرد و گفت: ۶۸ سالمند نیز خدمات ویزیت در منزل بهزیستی را دریافت می‌کنند.

محمدی قیداری تاکید کرد: تلاش بهزیستی حرکت از سمت مرکز محوری به سمت خانواده محوری است و بهترین محیط برای حضور سالمندان محیط خانواده است و خانواده ها بر این امر توجه کنند. 

وی  به رویکرد خصوصی‌سازی فعالیت‌ها در بهزیستی اشاره کرد و افزود: این موضوع همواره موجب بهبود کیفیت خدمات ارائه می‌شود. 

مدیر کل بهزیستی استان زنجان تاکید کرد: بر اساس سرشماری سال ۹۰ به طور میانگین ۸.۲  درصد جمعیت را سالمندان تشکیل می‌داد و این میزان در استان زنجان ۸.۷ درصد بوده است.

محمدی قیداری گفت: استان گیلان با ۱۱.۵ درصد بیشترین جمعیت سالمندی کشور را دارد واستان سیستان و بلوچستان با ۴.۷ درصد نیز کمترین میزان جمعیت سالمندی را به خود اختصاص داده است.

وی یاد آورشد: جمعیت کشور رو به سالمندی است و باید فعالیت های اجتماعی سالمندان در جامعه تقویت شود و  با اجرای طرح توانمند سازی سالمندان آرامش و روان این افراد هم تقویت می شود.

وی تصریح کرد: بهزیستی استان زنجان با اجرای این طرح به سلامتی سالمندان کمک می کند.

کد خبر 3785658

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha