پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ مهر ۱۳۹۵، ۸:۳۵

مدیر اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن هرمزگان:

لزوم مشارکت آموزش وپرورش در سرشماری/هرمزگان در رتبه نهم قرار گرفت

لزوم مشارکت آموزش وپرورش در سرشماری/هرمزگان در رتبه نهم قرار گرفت

بندرعباس - مدیر اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن۹۵ هرمزگان با گلایه از همکاری آموزش و پرورش هرمزگان گفت: مدیریت آموزش و پرورش هرمزگان تا کنون در جلسات ستاد سرشماری استان شرکت نکرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، صالح دریانورد عصر دوشنبه در جلسه ستاد سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۹۵ که در استانداری هرمزگان برگزار شد، بیان داشت: مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان تا کنون در جلسات ستاد سرشماری استان شرکت نکرده است و بیشتر معاونان این اداره کل حضور یافته اند. در حالی که ستاد سرشماری بیشتر با هدف حضور مدیران دستگاه ها برای تصمیم گیری های مهم تشکیل می شود.

وی با اشاره به همکاری خوب آموزش و پرورش در استان بوشهر، عنوان کرد: استان بوشهر به دلیل همکاری آموزش و پرورش توانسته از زمان آغاز سرشماری اینترنتی رتبه اول تعداد ثبت نام کننده اینترنتی را کسب کند. این توقع است که آموزش و پرورش هرمزگان هم همکاری خوبی با ستاد سرشماری داشته باشد و تلاش بیشتری در ترقیب دانش آموزان و خانواده ها برای شرکت در سرشماری اینترنتی کند.

دریانورد خاطرنشان کرد: تا کنون ۲۶ هزار و ۲۶۲ خانواده معادل پنج درصد جمعیت کل در استان هرمزگان در ثبت نام اینترنتی سرشماری شرکت کرده اند. که امیدواریم با همکاری دستگاه های دولتی، مناطق نظامی و آموزش و پرورش بتوانیم این امار را در ۱۱ روز زمان باقیمانده به ۳۵ درصد کل جمعیت استان برسانیم.

وی ابرازداشت: استان هرمزگان به لحاظ مشارکت و تعداد خانوارهای ثبت نامی در سامانه سرشماری رتبه نهم کشور را کسب کرد. بوشهر و سمنان در رده های اول و دوم قرار دارند.

مدیر اجرای سرشماری استان هرمزگان گفت: ۵۰ درصد جمعیت استان هرمزگان در بندرعباس و میناب مستقر هستند و چالش اصلی در این دو شهرستان است. اکثر جمعیت استان خانواده نظامیان و کارمندان تشکیل می دهند در صورتیکه کارمندان و خانواده نظامیان با جدیت بیشتر از ثبت نام اینترنتی استقبال کنند در سرشماری میدانی که از ۲۵ مهر ماه آغاز می شود زمان کمتری صرف خواهد شد.

وی اظهارداشت: ابوموسی و بستک در رتبه های اول و دوم و بشاگرد و رودان در رتبه های آخر از نظر جمعیت ثبت نام کننده در سرشماری اینترنتی هستند امیدواریم در روزهای آینده شاهد استقبال بیشتر مردم باشیم.

کد خبر 3786472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha