پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۳:۰۴

مدیرامور اجرایی شورای عالی زکات کشور:

سال گذشته ۲۳۰ میلیارد تومان زکات در کشور جمع آوری شد

سال گذشته ۲۳۰ میلیارد تومان زکات در کشور جمع آوری شد

شیراز - مدیرامور اجرایی شورای عالی زکات کشور گفت: سال گذشته ۲۳۰ میلیارد تومان زکات در کشور جمع آوری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نجف‌علی انتظاری ظهر سه شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در فارس یادآور شد: سال گذشته ۲۳۰ میلیارد تومان زکات در کل کشور جمع آوری شد که امیدواریم در سال جاری به ۳۰۰ میلیارد تومان برسد.

وی ادامه داد: ۶۰ درصد از زکات پرداختی به فقرا و مستمندان اختصاص داده می شود و ۴۰ درصد نیز به امور فرهنگی که البته در اکثر استانهای کشور سهم فقرا از زکات به حدود ۸۰ درصد می رسد.

مدیر امور اجرایی شورای عالی زکات کشور تصریح کرد: بحث فرهنگ سازی در خصوص زکات باید بیش از گذشته مد نظر قرار گیرد.

انتظاری افزود: کمک به زیرساخت‌هایی که منجر به اشتغال و توانمندسازی خانواده‌ها می‌شود در اولویت قرار دارد که این مهم توسط کمیته امداد و برنامه های آن انجام می شود.

کد خبر 3787088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha