پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ شهریور ۱۳۸۵، ۱۳:۵۳

در مراسم معارفه رئيس جديد سازمان حج و زيارت عنوان شد:

سازمان حج و زيارت نيازمند بازنگري جدي و سازماندهي است

سازمان حج و زيارت نيازمند بازنگري جدي و سازماندهي است

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: بدنه جديد سازمان حج و زيارت براي برنامه‌ ريزي و سياست‌ گذاري كلان در ارايه خدمات شايسته به زائران در حوزه‌ هاي مختلف از جمله حمل و نقل ، سرويس ‌دهي ، غذا و امور پزشكي و بهداشتي و همچنين ساماندهي امور اقامتي زائران بر اساس كارهاي پژوهشي و شناسايي نقاط ضعف و جمع بندي مشكلات راه حل‌هاي اجرايي مناسبي را ارايه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاري مهر ، محمد حسين صفار هرندي در مراسم معارفه رئيس جديد سازمان حج و زيارت با بيان اينكه بدنه جديد سازمان حج و زيارت مبناي كاري خود را بر اساس پژوهش قرار مي ‌دهد گفت: ما معتقديم زائران بيت الله الحرام در جايگاهي قرار دارند كه ارايه خدمات مطلوب و شايسته به آنها كوچك ترين كاري است كه مي ‌توان انجام داد.

وي با اشاره به عملكرد موفق سازمان حج و زيارت در سال هاي گذشته ، خاطرنشان كرد: من معتقدم ستاد سازمان حج و زيارت در گذشته به دليل وجود برخي تصورات از جمله ماموريت‌ هاي قابل واگذاري به ديگران نيازمند يك بازنگري جدي و سازماندهي مسائل و امور است .

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ‌با تاكيد بر اينكه سازمان حج و زيارت به واگذاري بخشي از ماموريت هاي خود به بيرون اعتقاد راسخ دارد ، گفت: مشابه اين سياست در خصوص موسسه زيارتي سعادت كه به عنوان مامور اصلي از سوي سازمان حج و زيارت بر عهده گرفته ، ديده مي ‌شود ، بنابراين تاكيد من بر بازنگري ستاد سازمان حج و زيارت بيشتر بر اين محور است كه ما نبايد رد پاي سازمان را در هيچ نقطه ‌اي گم كنيم.

به گفته وي ، روساي جديد سازمان حج و زيارت با وجود همه ‌موفقيت هاي قبلي اين سازمان بايد تلاش بيشتري را براي خشنود سازي مردم و به كارگيري سياست‌هاي اجرايي در روان سازي و ارزانتر كردن حج به كار ببرند .

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ‌، همچنين نبود يك نظام جامع آمار و اطلاعات در حج را يك نوسان دانست و گفت: تدوين اين نظام آماري از مواردي است كه سازمان حج و زيارت بايد به عنوان يكي از ماموريت‌هاي جدي خود پيگيري كند.

کد خبر 378751

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha