پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ مهر ۱۳۹۵، ۲۰:۵۷

در جلسه کارگروه تخصصی فرهنگ و هنر استان یزد مطرح شد؛

برگزاری هفته فرهنگ قرآن و عترت در یزد/توزیع ناعادلانه بودجه قرآنی

برگزاری هفته فرهنگ قرآن و عترت در یزد/توزیع ناعادلانه بودجه قرآنی

یزد ـ موضوع جلسه امروز کارگروه تخصصی فرهنگ و هنر استان یزد به برگزاری هفته فرهنگ قرآن و عترت اختصاص یافت، موضوعی که قرار است در همه استان‌های کشور به آن پرداخته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد در این کارگروه با اشاره به اینکه هنر بهترین ابزار برای انتقال مفاهیم دینی است، اظهار داشت: هفته فرهنگ قرآن و عترت در یزد در ۱۱ محور و ۳۳ رشته برگزار می شود.

علی غیاثی ندوشن بیان کرد: محورهای این هفته شامل شعر، داستان نویسی، پایان نامه، هنرهای تجسمی، صنایع دستی، هنرهای نمایشی، فیلم، رسانه‌ها، آواها و نغمات آسمانی، تلاوت و حفظ قرآن کریم و مسابقه تدریس مکتب‌خانه ای است.

لزوم استفاده از ظرفیت‌های مذهبی یزد در هفته فرهنگ قرآن و عترت

وی بیان کرد: استان یزد در زمینه‌های دینی و مذهبی ظرفیت های بسیار خوبی دارد که امیدواریم همه دستگاه‌ها در هفته فرهنگ قرآن و عترت یزد کمک کنند از این ظرفیت‌ها به نحو مطلوبی بهره مند شویم.

مدیرکل دفتر امور فرهنگی استانداری یزد نیز در این نشست با بیان اینکه تلاش ما قرآنی شدن چهره استان در هفته فرهنگ قرآن و عترت باشد، اظهار داشت: ظرفیت همه دستگاه‌ها در این زمینه باید مورد بررسی قرار گیرد.

مجید جوادیان زاده تاکید کرد: دستگاه‌ها توان و امکانات خود را برای مشارکت در این برنامه فرهنگی بررسی کرده و با اداره ارشاد در این زمینه تعامل داشته باشند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد نیز در این نشست با اشاره به اینکه اداره ورزش و جوانان سابقه برگزاری مسابقات قرآنی را داراست، عنوان کرد: دو سال گذشته وزارت ورزش و جوانان مسابقات قرآنی را برگزار کرد و ورزشکاران بسیاری از استان یزد در این رقابت‌ها شرکت کردند.

ورزشکاران، جوانان و اعضای تشکل‌ها آماده همکاری در هفته فرهنگ قرآن و عترت

مسعود شریعتی اظهار داشت: برای برگزاری هفته فرهنگ قرآن و عترت استان نیز می توان از ظرفیت همین ورزشکاران استفاده کرد و آنها را پای کار آورد.

وی ادامه داد: اداره کل ورزش و جوانان استان یزد همچنین می تواند علاوه بر ورزشکاران جوانان و اعضای تشکل‌ها و NGOها را نیز پای کار بیاورد و از ظرفیت آنها بهره‌مند شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد همچنین با تاکید بر لزوم محتواسازی در فضای مجازی با استفاده از ابزار هنری بیان کرد: اغلب جوانان ما آشنایی چندانی با زبان عربی و درک صحیحی از مفاهیم قرآنی ندارند بنابراین کار بر روی تفسیر قرآن باید تقویت شود.

لزوم محتواسازی قرآنی در فضای مجازی

وی افزود: در حال حاضر محتوایی در زمینه قرآنی در فضای مجازی نیست و شایسته است تفاسیر قرآن به زبان فارسی در قالب جمله های کوتاه و موجز در فضای مجازی منتشر و به این شکل محتواسازی شود.

مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری یزد نیز برای همکاری در زمینه برگزاری هفته فرهنگ قرآن و عترت در یزد اعلام آمادگی کرد.

محمدرضا دشتی افزود: از فضاهای مناسب تبلیغ شهری می توانیم برای تبلیغات محیطی این برنامه استفاده کنیم.

تقسیم بودجه های قرآنی عادلانه نیست

عضو اتحادیه انجمن‌های قرآنی و عضو شورای شهر یزد نیز در این نشست از نحوه تقسیم و توزیع بودجه قرآنی در کشور انتقاد کرد و گفت: تقسیم بودجه های قرآنی عادلانه نیست.

حجت الاسلام حمیدرضا مطهریان بیان کرد: یزد همواره در اجرای برنامه های قرآنی دارای جایگاه خوبی بوده و در رده های اول قرار گرفته اما در زمینه تخصیص بودجه های قرآنی همواره در ردیف آخر است.

وی خواستار توجه بیشتر و توزیع عادلانه بودجه های قرآنی در سطح کشور شد.

لزوم استفاده از بودجه های ملی برای برنامه های فرهنگی

کارشناس فرهنگی سازمان برنامه و بودجه استان یزد نیز در این نشست با اشاره به اینکه بودجه ‌های استانی در دو سال گذشته کاهش شدیدی داشته است، اظهار داشت: بهتر است برای برنامه های این چنینی از بودجه های ملی استفاده شود.

مرضیه رفیع زاده افزود: البته می توانیم از بودجه متوازن در این زمینه بهره بگیریم اما وضعیت بودجه متوازن مشخص نیست به عنوان نمونه پارسال این بودجه صفر شد.

کد خبر 3787611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha