به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله هادی نژاد شامگاه سهشنبه در سفر به شهرکرد در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: ۹۰ درصد تولید تریاک در افغانستان است.
وی افزود: امروز بین موادمخدر و تروریسم یک پیوند برقرار شده است که با چاره اندیشی نباید به اهداف دشمن میدان دهیم.
معاون مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور بیان کرد: مرز در حوزه افغانستان مسدود شده است و به صورت کاروانی انتقال مواد مخدر امکان پذیر نیست.
وی ادامه داد: از ۳۵۰ کیلومتر جاده تردد مواد مخدر در مرزها ۱۰۰ کیلومتر جاده کشی شده و پاسگاه و برجک و موانع ایجاد شده است که ۲۵۰ کیلومتر باقی مانده هم تا پایان سال انسداد اتفاق خواهد افتاد.
وی یادآور شد: در سال گذشته ۷۵ درصد کشفیات مواد مخدر در استان های هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان انجام شده است.
معاون مقابله با عرضه ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کشور ادامه داد: در شش ماهه نخست سال جاری ۳۶۵ تن کشفیات مواد مخدر داشته ایم که ۷۸ درصد از آنها متعلق به شرق کشور بوده است.
وی بیان کرد: با اجرای طرح های مختلف و حضور در استان ها بیش از ۵۰درصد جرائم کاهش پیدا کرده است.
معاون مقابله با عرضه ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کشور ادامه داد: سالیانه چهار هزار نفر تلفات سوءمصرف مواد مخدر داریم که توسط پزشکی قانونی تایید میشوند.
وی بیان کرد:۶۰ درصد از زندانی های کشور مربوط به مواد مخدر است.
نظر شما