به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا طبی مسرور ظهر چهارشنبه در کمیسیون معماری، شهرسازی و فنی عمرانی شورای شهر همدان که پیرامون بررسی مسایل عمرانی محلات شهر و با حضور معتمدین محلات برگزار شد با تسلیت ایام محرم اظهار داشت: هدف از تشکیل این جلسه شناسایی نیازمندیهای مناطق از نظر مباحث معماری، شهرسازی، فنی و عمرانی بوده که به موقع در تدوین بودجه سال ۹۵ لحاظ و برای اجرا اولویت بندی و به تصویب برسد.
طبی مسرور با بیان اینکه شورای اسلامی شهر همدان از پیشنهادات و نظرات شهروندان و صاحب نظران در ارائه بهتر خدمات استقبال می کند، افزود: معتمدین محلات در ارائه نظرات و مطالبات شهروندان به شورا و شهرداری نقش بسزایی را ایفا می کنند و باید ارتباط دو سویه ای بین مدیریت شهری و معتمدین ایجاد شود.
توانمندسازی مناطق حاشیه شهرها
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر توانمندسازی مناطق حاشیه شهرها اضافه کرد: در پیروی از منویات رهبری ارائه خدمات بهینه و بهنگام با صرفه جویی در هزینه ها حائز اهمیت است چرا که در غیر اینصورت اقدامات تاثیر مطلوبی به دنبال نخواهد داشت.
رئیس کمیسیون معماری، شهرسازی و فنی عمرانی شورای شهر همدان به طرح تفصیلی سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: در این طرح نیازهای شهر به صورت واقعی دیده نشده و سعی شورای چهارم بر این است تا در تدوین طرح تفصیلی جدید ضمن آسیب شناسی طرح تفصیلی جاری، نقاط قوت و ضعف شناسایی و با نظر سنجی مناسب سعی در اجرای طرح تفصیلی جدید به عنوان بالاترین رسالت حوزه مدیریت شهری داشته باشیم.
عدم توجه به اسناد عادی و غیر رسمی، تراکم و سرانه های خدماتی، تجاری، عمومی و مسکونی، لکه های سبز هکتاری غیر نواری و تامین هزینه اجرایی طرح از جمله مشکلات و معضلات طرح تفصیلی گذشته است حمیدرضا طبی مسرور عدم توجه به اسناد عادی و غیر رسمی، تراکم و سرانه های خدماتی، تجاری، عمومی و مسکونی، لکه های سبز هکتاری غیر نواری و تامین هزینه اجرایی طرح را از جمله مشکلات و معضلات طرح تفصیلی گذشته دانست و یادآور شد: مجموعه این معضلات باعث شده در بسیاری از مواقع شورا و شهرداری نتواند به درستی و شایسته طرح تفصیلی را اجرا کنند و پاسخگوی شهروندان باشد.
نایب رئیس شورای شهر همدان نیز با بیان اینکه معتمدین دلسوزانه در محلات فعالیت دارند، گفت: شهرداری مناطق باید قبل از تدوین بودجه جلساتی را با حضور معتمدین محلات تشکیل دهند.
محمدرضا الیاسی گفت: نظرات و پیشنهادات معتمدین باید براساس اولویت بندی برای اختصاص بودجه و تصویب به شورا ارائه شود.
رئیس کمیسیون خدمات شهری حمل و نقل و ترافیک و محیط زیست شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه گفت: علیرغم محدودیت منابع مالی، شورا و شهرداری توانسته اقدامات مناسبی را انجام دهد و عملکرد به گونه ای بوده که طی ۳ سال اخیر شهر همدان پیشرفت و شهریت خوبی پیدا کرده است.
کامران گردان با بیان اینکه توجه به اقتصاد مقاومتی در شورا و شهرداری همدان رعایت شده است، افزود: در شورای چهارم کم کاری صوت نگرفته و چون کارهای خرد زیادی صورت گرفته بیشتر آنها دیده نمی شود.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه گفت: با توجه به کمبود منابع مالی و مشکلات اقتصادی، شهرداری همدان توانسته هنرمندانه و ایثارگرانه به فعالیت خود ادامه دهد.
ابراهیم مولوی اضافه کرد: در راستای توانمندسازی مناطق پنجگانه حاشیه شهر همدان اقدامات مناسبی صورت گرفته که جای تقدیر دارد.
بیشترین هزینه ها و پروژه های شهر در حاشیه ها و مناطق کمتر برخوردار انجام شده
علی اکبر نظری عضو شورای اسلامی شهر همدان نیز گفت: بیشترین هزینه ها و پروژه های شهر در حاشیه ها و مناطق کمتر برخوردار انجام شده که افتتاح پارکهای متعدد که اخیرا انجام شده و اجرای پروژه های خرد و کلان از نمونه های بارز آن است.
در ادامه جلسه دیگر عضو شورای شهر همدان توجه به مباحث زیست محیطی را از اولویت های مناطق کمتر برخوردار شهر دانست و گفت : ساماندهی ورودیهای شهر و ایجاد سایت مشاغل مزاحم باید هر چه سریعتر انجام شود.
حجت الاسلام والمسلمین سید مجید موسوی به ساخت و سازهای غیرمجاز در مناطق حاشیه نشین شهر نیز اشاره کرد و افزود: باید برای این ساخت و سازها فکر اساسی صورت پذیرد.
وی وجود ادارات در مناطق مرکزی و بالای شهر را معضلی بزرگ دانست و اظهار داشت: تاکنون اقدامی در این زمینه صورت نگرفته بود اما در شورای چهارم مصوبه ای برای ایجاد سایت با شهرک اداری تصویب شده که لازم است هر چه سریعتر اجرایی شود.
گفتنی است در این جلسه معتمدین محلات به تفکیک به بیان معضلات و مشکلات مناطق خود پرداختند و خواستار حساسیت و کارشناسی بیشتر در طرح تفصیلی آتی شدند.
نظر شما