پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم،

«هیهات» در دانشگاه تربیت مدرس اکران شد

«هیهات» در دانشگاه تربیت مدرس اکران شد

فیلم سینمای «هیهات» در دانشگاه تربیت مدرس به نمایش درآمد.

به گزارش خبرگزاری مهر؛ به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و آغاز اکران فیلم سینمایی "هیهات"، این فیلم به همت کانون سینما و تئاتر مدیریت فرهنگی دانشگاه تربیت مدرس در روز سه‌شنبه، ۱۳ مهرماه ۱۳۹۵ در سالن شهید چمران این دانشگاه اکران شد.

این برنامه که با اجرای سرکار خانم فضه‌سادات حسینی از ساعت ۱۴ آغاز و تا ساعت ۱۷ ادامه داشت شامل نمایش تیزر، اکران فیلم با حضور عوامل، گفت و گوی مجری با عوامل، پاسخ به پرسش‌های تماشاگران در مورد فیلم، بیان اهداف بخش‌های مختلف فیلم، بازگویی خاطرات و تجلیل از عوامل بود. در این برنامه محمدرضا شفیعی (تهیه‌کننده)، دانش اقباشاوی و هادی مقدم‌دوست (کارگردان) و امید مهدی‌نژاد (بازیگر) با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس در فضایی صمیمی به گفت و گو با تماشاگران و تبادل نظر در مورد ویژگی‌های فیلم "هیهات" پرداختند.

کد خبر 3788591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha