پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۰۴

مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش خبر داد:

۳۲ هزار هیئت مذهبی دانش آموزی در سوگواره «احلی من العسل»

 ۳۲ هزار هیئت مذهبی دانش آموزی در سوگواره «احلی من العسل»

مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش گفت:  سوگواره «احلی من العسل» روز شنبه ۱۷ مهر ماه با حضور ۳۲ هزار هیئت مذهبی دانش‌آموزی در سراسر کشور برگزار می شود.

محمدرضا مسیب‌زاده، در گفت و گو با خبرنگار مهر،  درباره جزییات  برگزاری سوگواره «احلی من العسل» گفت:این عزاداری روز شنبه ۱۷ مهر ماه  با حضور ۳۲ هزار هیئت مذهبی دانش‌آموزی در سراسر کشور برگزار می شود.

وی افزود: روز شنبه ۱۷ مهرماه مصادف با ششم محرم الحرام، روزی که با نام  حضرت قاسم‌بن‌الحسن(ع) مزین شده است این سوگواره برپا خواهد شد.

مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: برپایی این عزاداری با همکاری وزارت ارشاد،سازمان اوقاف،صدا و سیما،اتحادیه انجمن های اسلامی، هیئت رزمندگان اسلام است.

وی با بیان اینکه برپایی این سوگواره برعهده دانش آموزان است گفت: سال گذشته چهار میلیون دانش‌آموز در این مراسم مذهبی حضور داشتند که امسال نیز پیش بینی می کنیم بیش از این دانش آموزان شرکت کنند.

مسیب زاده با بیان اینکه این سوگواره در مصلی‌ها، مساجد و امامزاده‌های هر استان برگزار می شود گفت:روز شنبه ۱۷ مهرماه از ساعت ۱۰ میدان امام حسین (ع) محل عزاداری دانش آموزان است که وزیر آموزش و پرورش نیز در این مراسم شرکت می کند.همچنین در همان روز در شهرستان های تهران حرم مطهر امام خمینی (ره) محل تجمع هیئت های دانش آموزی است.
 

کد خبر 3789352

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha