پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۰۰

در دیدار مدیران کل میراث فرهنگی و تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی عنوان شد؛

توریسم مذهبی از اولویت‌های میراث فرهنگی است

توریسم مذهبی از اولویت‌های میراث فرهنگی است

تبریز - مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی گفت: توریسم مذهبی جزء اولویت‌های اصلی این اداره کل میرث در حوزه گردشگری است.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی در دیدار با مدیر کل تبلیغات اسلامی این استان در خصوص زمینه های مشترک همکاری به بحث و گفت و گو نشست و بر لزوم همکاری بیش از پیش این دو سازمان تاکید کرد.

توریسم مذهبی جزء اولویت‌های اصلی اداره کل میراث فرهنگی آذربیجان شرقی است

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی در دیدار با مدیر کل تبلیغات اسلامی استان که ظهر شنبه صورت گرفت، ‌گفت: نسبت معنوی مراسم‌ آیینی از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های میراث فرهنگی است و ما معتقدیم که بدون همراهی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی نمی توانیم در حوزه دینی و توریسم مذهبی گام برداریم.

مرتضی آبدار با اشاره به افزود ۲۵۰ کیلومتر مرز مشترک آذربایجان‌شرقی با کشورهای خارجی و برخورداری این استان از ظرفیت‌ها قابلیت های متعدد گردشگری خاطر نشان شد: در این میان توریسم مذهبی جزء اولویت‌های اصلی اداره کل میراث فرهنگی آذربیجان شرقی است و تحقق اهداف در این حوزه نیازمند همراهی و همکاری مجموعه تبلیغات اسلامی است.

لزوم استفاده از ظرفیت رخداد تبریز ۲۰۱۸ و معرفی مفاخر بزرگ آذربایجان‌شرقی برای گردشگران

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های مذهبی و دینی آذربایجان‌شرقی خاطر نشان کرد: آذربایجان‌شرقی مهد علماء و زادگاه بزرگانی چون علامه طباطبایی، امینی و جعفری است و این مفاخر بزرگ باید به خوبی برای گردشگران معرفی شود.

حجت الاسلام دکتر سیدشهاب الدین حسینی در ادامه سخنان خود افزود: تبریز ۲۰۱۸ ظرفیت بزرگی برای معرفی نخبگان و علماء فقید تبریز مهیا کرده و اداره کل تبلیغات اسلامی می‌تواند در کنار شهرداری تبریز میزبان معنوی توریست‌های مسلمان در سال ۲۰۱۸ باشد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی با اشاره به تولید آثار هنری فاخر اسلامی توسط این مجموعه تصریح کرد: این اداره کل با بهره‌گیری از ظرفیت‌های حوزه هنری و هنرمندان متعهد می‌تواند اثرهای فاخر معنوی در رشته‌های مختلف تولید کند و در این راه همگام و همدوش میراث فرهنگی استان قرار گیرد.

کد خبر 3790328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha