پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۴:۴۵

پیش از ظهر شنبه؛

نمایشگاه «رواق محرم» در همدان افتتاح شد

نمایشگاه «رواق محرم» در همدان افتتاح شد

همدان - نمایشگاه «رواق محرم» دربرگیرنده تصاویری از آیین عزاداری مردم همدان در ۵۰ سال اخیر در نگارخانه نگاه نو شهرداری همدان دایر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه «رواق محرم» پیش از ظهر شنبه با حضور شهردار همدان و معاون فرهنگی شهردار، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر همدان و مدیر سازمان اسناد ملی و کتابخانه غرب کشور در محل نگارخانه نگاه نو شهرداری همدان افتتاح شد.

معاون اجتماعی، فرهنگی و گردشگری شهرداری همدان در این مراسم گفت: در راستای برگزاری این نمایشگاه عکس‌هایی از عزاداری‌های قدیم شهر همدان جمع‌آوری و در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.

محمد قدیمی با بیان اینکه عکس های ارائه شده در این نمایشگاه بازگوکننده آیین‌های محرم همدان در زمان‌های مختلف است، گفت: عکس هایی از ۵۰ سال قبل در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار داده شده است.

قدیمی با یادآوری اینکه عشق به حسین (ع) حد و مرز نمی‌شناسد، اظهارداشت: ارادت به سرور و سالار شهیدان و عشق به ابوالفضل‌العباس(ع) در خون مردم همدان جریان داشته و مردم این استان به این ارزش مفتخرند.

معاون شهردار همدان با اشاره به اینکه منش اجتماعی همدانی ‌ها با عشق به امام حسین (ع) آمیخته شده است، عنوان کرد: چنین نقش اجتماعی درهمدان هیچ گاه برچیده نخواهد شد چرا که این ارادت قلبی به امام حسین(ع)  از دیرباز در ذات همدانی ها بوده و هر ساله مردم این شهر ارادت خود را اثبات می‌کنند.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه با مشارکت سازمان اسناد ملی و کتابخانه غرب کشور به مدت ۱۰ روز در نگارخانه نگاه نو شهرداری همدان دایر خواهد بود، گفت: علاقمندان می توانند همه روزه صبح ها از ساعت ۹ تا ۱۲ و بعداز ظهر ها از ساعت ۱۶ تا ۱۹ از نمایشگاه بازدید کنند.

کد خبر 3790410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha