پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۳

لیگ برتر تکواندو؛

یاسین پیش‌رو صدرنشین شد/ شکست مدافع عنوان قهرمانی

یاسین پیش‌رو صدرنشین شد/ شکست مدافع عنوان قهرمانی

هفته نخست از پانزدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر تکواندو با شکست مدافع عنوان قهرمانی و صدرنشینی یاسین پیش رو به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، در این دوره از مسابقات که تحت عنوان «جام خلیج فارس» و یادواره شهدای تکواندوی مدافع حرم نامگذاری شده  هشت تیم حضور دارند که به صورت دروه ای رقابت می کنند. 

در مهمترین بازی هفته دو تیم شهرداری ورامین و دانشگاه آزاد به مصاف هم رفتند که در این مبارزه مدافع عنوان قهرمانی ۵بر۳ نتیجه را به رقیب واگذار کرد تا برای تکرار عنوان قهرمانی خود کار سختی را پیش رو داشته باشد. 

در پایان هفته اول این رقابت‌ها، با عدم حضور تیم مجتمع فرهنگی ورزشی جوانه، تیم یاسین پیشرو البرز با کسب ۳ امتیاز و تفاضل ۸ در صدر جدول قرار گرفت، تیم پاس قوامین و لوازم خانگی کن نیز با امتیاز مساوی در رده دوم و سوم قرار گرفتند. دانشگاه آزاد اسلامی، شهرداری ورامین، هیات تکواندوی استان مازندران، هیات تکواندوی شمال‌شرق و مجتمع فرهنگی ورزشی جوانه رده‌های چهارم تا هشتم را به خود اختصاص دادند.

نتایج کامل هفته نخست:

* شهرداری ورامین ۳- دانشگاه آزاد اسلامی ۵
* پاس قوامین ۷- هیات تکواندوی شمال‌شرق یک
* هیات تکواندوی استان مازندران یک - لوازم خانگی کن ۷
* یاسین پیشرو البرز ۸ - مجتمع فرهنگی ورزشی جوانه صفر(غیبت)

کد خبر 3790544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha