به گزارش خبرگزاری مهر، رضا بازرگان در همایش روسا و اعضای ستادها و شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه های اجرایی استان همدان بیان کرد: قانون مصوب و جدید امر به معروف در تاریخ ۳۷ ساله انقلاب بی نظیر است.
وزیر کشور در جلسه ای عنوان کردند با تصویب قانون جدید امر به معروف ملاحظات از بین رفت و دولت می تواند با تمام توان در خدمت اجرای امر به معروف باشدوی با ذکر اینکه این قانون دارای ۲۴ ماده و ۲۱ دستورالعمل اجرایی است افزود: وزیر کشور در جلسه ای عنوان کردند با تصویب قانون جدید امر به معروف ملاحظات از بین رفت و دولت می تواند با تمام توان در خدمت اجرای امر به معروف باشد.
مدیرکل تولید صنعتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر با ذکر اینکه امر به معروف «استانداردسازی» است اظهار کرد: امروز امر به معروف بهصورت جدی وارد فضای اداری شده بهگونه ای که هم اکنون ۹ وزیر عضو ستاد امر به معروف هستند با این اوصاف نمی توان به اصل هشتم قانون اساسی بی تفاوت بود.
وی با ذکر اینکه امر به معروف هنر است گفت: نباید کسی را به زور به مجموعه امر به معروف هدایت کرد چون هر فردی توان اجرای این فریضه را ندارد.
فریضه امر به معروف و نهی از منکر مهارت تفکر انتقادی است
وی تاکید کرد: مسئولان و متولیان چقدر به نیروها در زمینه نحوه واکنش هنگام مواجهه با منکر آموزش داده اند؟ آیا به نیروها یاد داده اند که فریضه امر به معروف و نهی از منکر مهارت تفکر انتقادی است و انتقاد خوب انتقادی است که به جای انتقام تبدیل به احترام شود؟
مدیرکل تولید صنعتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه منتقد منحرف نیست بلکه محترم است، گفت: آیا در دستگاههای اجرایی کشور افراد منتقد را محترم می شمارند یا منحرف؟
بازرگان اضافه کرد: قطب نمای امر به معروف و نهی از منکر هرگز از ادب و احترام دور نمی شود و باید امر به معروف همراه با احترام و اعتدال باشد چون حتی با وجود تصویب قانون جدید نمی توان با بی احترامی و درشت گویی با دیگران برخورد کرد.
وی بیان کرد: برخی کارمندان با اجرای امر به معروف و نهی از منکر به جای برانگیخته و دلسوز شدن دنبال تجسس از دیگران می روند.
فریضه امر به معروف و نهی از منکر یعنی کارکنان دستگاه های اجرایی نسبت به تکانه های اجتماعی واکنش نشان دهندمدیرکل تولید صنعتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر افزود: فریضه امر به معروف و نهی از منکر یعنی کارکنان دستگاه های اجرایی نسبت به تکانه های اجتماعی واکنش نشان دهند.
وی تاکید کرد: در صورت بی توجهی آمر به معروف به مسئله آموزش، کارت موجود در جیب آمر به معروف تبدیل به کارد می شود.
مدیر کل مراکز تولیدی ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: امروز کشورهای پیشرفته جهان پیام امر به معروف را دریافته اند.
امر به معروف از ما پاسخگویی و پرسشگری را می خواهد
بازرگان افزود: امروز در فضای کشور ما جواب تذکر، توبیخ است نه تشکر، در حالی که در بسیاری از کشورهای پیشرفته در حوزه قراردادهای اجتماعی به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر پی برده اند.
وی تصریح کرد: در برخی از ادارات می شنویم کارمند می گوید مگر من اینجا نشسته ام که به شما جواب بدهم در حالیکه امر به معروف از ما پاسخگویی و پرسشگری را می خواهد.
وی با ذکر اینکه کار شورای امر به معروف در چنین فضایی بسیار سخت است بیان کرد: استاندارد سازی رفتار، تولید، خدمات و فرهنگ تشکر و تذکر در نظام اداری بسیار مهم است.
مدیرکل تولید صنعتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر افزود: اگر تفکر انتقادی با فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر شکل بگیرد همه مدیران از آن استقبال می کنند چون باعث تولید منافع می شود.
بازرگان تاکید کرد: ما در چیستی و چرایی امر به معروف و نهی از منکر مشکلی نداریم بلکه در چگونگی اجرا مشکل داریم که باید اینها را آموزش داد.
نظر شما