به گزارش خبرنگار مهر، الهام امین زاده صبح یکشنبه در بازدید از خوابگاه دختران بیسرپرست مشهد تحت حمایت بهزیستی خراسان رضوی اظهار کرد: با توجه به اینکه افراد رها شده و مجهولالهویه در خراسان رضوی و مشهد شمار بالایی دارند، کنترل و ریشهیابی و کارشناسی این موضوع امری واجب و الزامی است.
وی با قدردانی از تلاشهای بهزیستی خراسان رضوی، موسسهها و خیرانی که در حوزه نگهداری از کودکان بیسرپرست و یا بد سرپرست فعالیت میکنند، گفت: دولت یازدهم حامی فعالیت این موسسهها است و در زمینههای مختلف از آنها حمایت میکند.
دستیار ویژه رئیسجمهور حرفه آموزی به کودکان و نوجوانان بی سرپرست را مهم دانست و ادامه داد: این امر موجب افزایش توانمندی این قشر شده و تضمین کننده آینده آنان است.
در ادامه این بازدید مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به اینکه ۹۰ مرکز شبه خانواده در خراسان رضوی فعال هستند، اظهار کرد: درمجموع هزار و ۸۰۰ کودک بد سرپرست و بیسرپرست در خراسان رضوی تحت پوشش این سازمان هستند.
وی گفت: هرماه ۱۰۰ نفر کودک بیسرپرست و بد سرپرست، معلولان، بیماران روانی و سالمند در مراکز بهزیستی پذیرش میشود که کودکان بیسرپرست و بد سرپرست تعداد ۴۰ نفر از آنها را به خود اختصاص میدهند.
حمیدرضا پور یوسف بابیان اینکه رها شدن سالمندان مجهولالهویه، کودکان و افراد معلول در مشهد به معضلی مهم بدل شده است، افزود: خراسان رضوی بیشترین تعداد افراد مجهولالهویه را در کشور به خود اختصاص داده است.
وی بیان کرد: جمعیت بیش از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در حاشیه مشهد سکونت دارند و ۳۶ درصد جمعیت این کلانشهر را حاشیهنشینان تشکیل میدهند و در بیان کلی ۱۳ درصد جمعیت حاشیهنشین کشور در مشهد زندگی میکنند.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی بابیان اینکه آسیبهای اجتماعی مهمترین عامل بد سرپرستی والدین نسبت به فرزندان هستند، افزود: طلاق و اعتیاد در رأس همه آسیبهای اجتماعی قرار دارد و این امر موجب شده تا ۷۰ درصد کودکان زیرپوشش بهزیستی بد سرپرست باشند.
وی گفت: در مدت اقامت کودکان و نوجوانان بد سرپرست و بیسرپرست در مراکز تحت پوشش بهزیستی خراسان رضوی، تلاش میشود که همراه با تحصیل، یک حرفه بهصورت تخصصی نیز به آنها آموزش داده شود تا به هنگام ورود به اجتماع توانمندی و تخصص لازم برای مدیریت زندگی را داشته باشند.
نظر شما