دكتر "مرضيه وحيد دستجردي" امروز در حاشيه نشست خبري هفته همكاري هاي پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران با دانشگاه هاي بريتانيا با اعلام اين خبر افزود: علاوه بر اين شعبه ها كه در مناطق آزاد راه اندازي مي شود، شعبه بين المللي نيز در آينده نزديك در تهران ايجاد مي شود تا زمينه حضور دانشجويان ايراني و خارجي علاقمند به تحصيل در اين شعب بين المللي فراهم شود.
مدير امور روابط بين الملل دانشگاه علوم پزشكي تهران ياد آور شد: برنامه ريزي هايي آموزشي و علمي براي پذيرش دانشجويان انجام گرفته است و به زودي نحوه پذيرش دانشجو در اين شعب بين المللي به اطلاع عموم خواهد رسيد.
وي اضافه كرد: قرارداد همكاري مشترك با روساي مناطق آزاد تجاري قشم ، كيش و چابهار منعقد شده است و رشته هاي پرتقاضا بر مبناي امكانات و شرايط بومي آن مناطق راه اندازي مي شود اما تاكنون ايجاد چند رشته در مقطع دكتري تخصصي (Ph.D) و دكتري عمومي داروسازي، پزشكي و دندانپزشكي قطعي شده است.
"وحيد دستجردي" اظهار داشت: زبان تدريس در اين شعب انگليسي خواهد بود و اساتيد ايراني در شعبه ها به تدريس مي پردازند. در صورتي كه رشته هايي كه راه اندازي مي شود در ايران موجود نباشد براي تدريس آن از اساتيد خارجي بهره خواهيم گرفت.
وي ابراز اميدواري كرد: با آماده شدن فضاي آموزشي كافي كه در مناطق آزاد در دست تهيه است از آغاز ترم بهمن، دانشجو پذيرش شود.
مدير امور روابط بين الملل دانشگاه علوم پزشكي تهران ياد آور شد: هم اكنون به دليل ظرفيت محدود پذيرش دانشجو در كشور، بسياري از افراد علاقمند به تحصيل در رشته هاي پزشكي براي ادامه تحصيل خود به خارج از كشور سفر مي كنند كه در بيشتر موارد دانشگاه هاي پذيرنده اين افراد از اعتبار و توان علمي بالايي برخوردار نيستند كه اين موضوع در بازگشت اين افراد مشكلاتي را براي آنها ايجاد مي كند در حالي كه با راه اندازي شعبه هاي بين المللي دانشگاه هاي داخلي زمينه تحصيل اين افراد با پرداخت هزينه كمتري به نسبت خارج از كشور در داخل فراهم مي شود.
نظر شما