۱۸ مهر ۱۳۹۵، ۲۲:۱۹

عضو شورای شهر خرم آباد:

نمایندگان مجلس برای جلوگیری از دولتی شدن شهرداری‌ها رایزنی کنند

نمایندگان مجلس برای جلوگیری از دولتی شدن شهرداری‌ها رایزنی کنند

خرم آباد - عضو شورای شهر خرم آباد گفت: از نمایندگان مردم خرم آباد در مجلس انتظار می رود در خصوص جلوگیری از دولتی شدن شهرداری ها در مجلس رایزنی کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا حاصلی شامگاه یکشنبه در جلسه علنی شورای شهر خرم آباد بر لزوم تعامل و همکاری نمایندگان مردم در مجلس با اعضای شورای اسلامی شهر تاکید کرد و اظهار داشت: از نمایندگان مردم در مجلس خواسته می شود به اعضای شورای شهر به عنوان یک مجمع مشورتی متخصص و اهل فن که روزانه با مشکلات فراوانی در حوزه امور شهر مواجه هستند نگاه کرده تا بتوانند بر مشکلات شهری غلبه کنند.

وی گفت: همواره تفکری در جریان است که مختص به دوران خاصی نیست و آن تفکر این است که دولت ها به دنبال قبضه کردن شهرداری ها هستند و این تفکر گاهی از طریق شورای عالی استان ها به شوراهای شهر و روستاها منعکس می شود لذا شوراهای اسلامی شهر و روستا با این تهدیدات مواجه هستند.

این عضو شورای شهر خرم آباد دولتی کردن شهرداری ها را یک آسیب جدی دانست و گفت: با توجه به اینکه رئیس جمهور کشور خود فردی حقوقدان است از دولت انتظار داشتیم به سمت و سوی مردم سالاری و واگذاری موضوعات و مشکلات شهری به مردم گام بردارد.

حاصلی شورای شهر را نمود واقعی دموکراسی دانست و افزود: از نمایندگان مردم خرم آباد در مجلس انتظار می رود در خصوص جلوگیری از دولتی شدن شهرداری ها با مجمع نمایندگان استان، نمایندگان مردم استان های زاگرس نشین و استان های کمتر توسعه یافته در مجلس رایزنی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه شهر خرم آباد ۲۷ امین مرکز استان در کشور به لحاظ اعتباری است، عنوان کرد: مطابق قانون توزیع ارزش افزوده میزان ارزش افزوده به نسبت کارخانجات و صنایع موجود در هر شهر توزیع می شود و این در حالی است که خرم آباد فاقد صنایع بزرگ بوده و این امر موجب شده این شهر روز به روز عقب مانده تر و توسعه نیافته تر شود.

این عضو شورای شهر خرم آباد با اشاره به اینکه از محل ارزش افزوده در هر ماه دو میلیارد تومان به شهرداری خرم آباد داده می شود، افزود: سهم شهرداری خرم آباد از ارزش افزوده در سال برابر با سهم یک ماه شهرداری اراک است زیرا این شهرداری ماهانه ۲۰ میلیارد تومان ارزش افزوده به دلیل وجود کارخانجات فراوان دریافت می کند.

حاصلی اضافه کرد: ایجاد کارخانجات بزرگ در شهرهایی که صنایع زیادی دارند از محل منابع ملی بوده ولی منافع این کارخانجات که موجب افزایش میزان ارزش افزوده می شود اختصاصی شده است.

وی در دسترس ترین منابع اشتغال استان را کشاورزی، دامپروری و گردشگری دانست و گفت: اگر متولیان استان بحث اشتغال زایی را به موضوعاتی که امکان اشتغال زایی در آن ها وجود دارد محدود کنند مشکلات این حوزه زودتر رفع خواهد شد ولی اینکه نمایندگان مردم در مجلس چهار سال وقت خود و مردم را برای واگذاری کارخانه پارسیلون خرم آباد به فلان شخص بگیرند نتیجه نمی دهد.

حاصلی ادامه داد: با ایجاد صنایع تبدیلی می توان اشتغال استان را در کمترین زمان رونق بخشید.

وی نبود کمربندی در مسیر غرب به شمال شهر خرم آباد را یکی از معضلات این شهر دانست و بیان داشت: در حال حاضر تردد غرب به شمال شهر خرم آباد از طریق خیابان شصت متری و بلوار شهید شفیع پور صورت می گیرد.

کد خبر 3791773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • لرستانی ۰۵:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۹
      0 0
      بدترین معظل مدنی سالهای اخیر، اجازه عزل و نصب شهردار توسط شورای شهر است. متاسفانه این اختیار موجب سوء استفاده شدید اعضای شورای شهر از شهردار شده است. نمونه بارز آن تراکم بیش از حد نیروهای شهرداری خرم آباد است. در هردوره اعضای شورای شهر افراد و بستگان بیکار خود را به شهردار تحمیل کرده و عملا شهرداری عاجز از پرداخت حقوق آنان است. سو استفاده های دیگر از قبیل تصاحب املاک ارزان و تغییر کاربری رایگان و...آقایان اگر اعتقاد به مردمسالاری دارند می بایست در این مسیر گام بردارند که شهردار با رای مستقیم مردم انتخاب شود و عزل آن در صورت تخلف پس از اثبات در مراجع قضایی و توسط استاندار یا وزارت کشور صورت گیرد.شهردار مدبر و زحمتکش فعلی خرم آباد هم اکنون با استرس و نگرانی از اقدامات منفعت محور شورای شهر، فعالیت میکند.