به گزارش خبرنگار مهر، مراسم عزاداری سرو و سالار شهیدان امروز در شهرستان های استان سیستان و بلوچستان همانند تمامی نقاط ایران اسلامی برگزار شد.
هر کسی به هر نحوی خودش را در قالب هیئات و دسته های عزاداری به این مراسم رسانده بود تا ارادت خویش را به سرور آزادگان جهان حضرت امام حسین(ع) نشان دهد.
واقعه عاشورا پس از ۱۴۰۰ سال هنوز تازگی دارد و مردم همه آمدند تا نشان دهندکه ملت ایران پیرو ولایت خواهند بود و امکان ندارد که ولی خود را تنها بگذارند
اما امروز مراسم عاشورا و نماز ظهر عاشورا در زاهدان حال و هوایی دیگر داشت زیرا مراسم با عطر تن یک شهید معطر بود.
مردم زاهدان پس از اقامه نماز ظهر عاشورا به امامت آیتالله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان پیکر مطهر شهید «جعفر حجتی فر» را تشییع کردند.
شهید «جعفر حجتی فر» کمک خلبان هواپیمای فوق سبک جایروپلن نیروی زمینی سپاه بودکه در تاریخ ۱۹ مهردر بازگشت از ماموریت شناسایی در مسیر سرباز به ایرانشهر به دلیل نقص فنی دچار سانحه شد و متاسفانه در این حادثه خلبان و کمک خلبان به شهادت رسیدند.
پیکر مطهر شهید «احمد مایلی» خلبان این هواپیما نیز روز گذشته برای تشییع و تدفین به محل زادگاهشان در تهران منتقل شد.
نظر شما