پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۱۹

مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان:

۱۸۲ عنوان کتاب بریل در کتابخانه های عمومی کردستان وجود دارد

۱۸۲ عنوان کتاب بریل در کتابخانه های عمومی کردستان وجود دارد

سنندج -مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان با اشاره به اینکه توجه به نیازهای روشندلان از اولویت های این نهاد فرهنگی است، گفت: هم اکنون ۱۸۲ عنوان کتاب بریل در این کتابخانه وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی کردستان، اسماعیل احمدی ضمن تبریک روز جهانی عصای سفید، گفت: هم اکنون استان کردستان دارای یک بخش ویژه نابینایان و کم بینایان در کتابخانه عمومی فردوسی سنندج است که به متقاضیان خدمات ارائه می دهد.

وی با اشاره به عضویت ۱۰۰ روشندل در کتابخانه های عمومی کردستان، عنوان کرد: ۷۰ نفر از اعضای روشندل آقا و بقیه خانم هستند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان با بیان اینکه ۴۰ عضو بخش نابینایان و کم بینایان کتابخانه فردوسی سنندج در سنندج سکونت دارند، افزود: بقیه اعضا ساکن شهرستان های دیگر استان هستند که به شیوه های خاصی به آنها خدمات داده می شود.

احمدی در رابطه با منابع موجود در این بخش از کتابخانه، گفت: در این بخش ۱۸۲ عنوان کتاب بریل در ۳۸۲ نسخه با موضوعات متنوع است و تلاش می کنیم با خریداری کتاب های جدید و به روز این بخش را غنی تر سازیم.

وی همچنین به وجود پنج هزار و ۲۰۰ کتاب صوتی در بخش نابینایان و کم بینایان کتابخانه عمومی فردوسی سنندج اشاره کرد و اظهار داشت: خوشبختانه استقبال از روشندلان از این بخش عالی و قابل تقدیر است.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان بیان داشت: خدمت رسانی به متقاضیان در این بخش متنوع است زیرا تعدادی از اعضا می توانند به صورت حضور منابع مورد نیاز خود را کتابدار این بخش دریافت کنند.

وی ادامه داد: همچنین برای متقاضیان در سایر شهرستان ها و همچنین افرادی که به دلیل مشکلاتی قادر به حضور در کتابخانه نیستند منابع مورد نیاز ارسال می شود.

احمدی از برنامه ریزی برای توسعه بخش نابینایان و کم بینایان کتابخانه فردوسی سنندج خبر داد و گفت: توسعه فضای فیزیکی و خریداری تجهیزات مور نیاز از جمله چاپگر خط بریل و همچنین منابع جدید از جمله این برنامه هاست.

احمدی توجه به نیازهای تمام اقشار جامعه را از برنامه های کتابخانه های عمومی برشمرد و اضافه کرد: تلاش در راستای ارتقای سرانه مطالعه و توسعه فرهنگی از مهم ترین رسالت های این نهاد فرهنگی است.

کد خبر 3796437

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha