به گزارش خبرنگار فناوري مهر، دكتر پيتر برينزدن امروز در حاشيه هفتمين كنگره بين المللي رويان در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: من براي پنجمين باز به ايران آمدم و سومين باري است كه درجشنواره رويان شركت كرده ام.
اين استاد دانشگاه اضافه كرد: كنگره رويان يكي از بهترين مكان هايي است به عنوان يك مركز بين المللي در گستره مرزهاي دانش در زمينه باروري و باروري نقش دارد.
وي افزود: بسيار خوشحال هستم كه در بين دوستان ايراني خود به تبادل اطلاعات علمي مي پردازم. به نظر من مرزهاي علم بسيار گسترده تر از مرزهاي سياسي است.
برينزدن اظهار داشت: من از كلينيك برن هال وابسته به دانشگاه كمبريج انگلستان جايي كه اولين نوزاد حاصل از روش IVF (لقاح مصنوعي) در آن جا به دنيا آمده است به ايران آمدم ام. سال 91 چندين محقق ايراني در اين كلينيك آموزش ديدند كه به تصور من بسياري از آنها در راه اندازي پژوهشكده رويان نقش داشته اند.
اين استاد دانشگاه كمبريج تاكيد كرد: اين نوع همكاري ها بسيار مهم است و در بالابردن سطح علمي و افزايش دانش در حوزه تخصصي و فوق تخصصي درمان ناباروري و باروري نقش عمده اي دارد.
وي فعاليت هاي انجام شده در پژوهشكده رويان را در سطح بالايي ارزيابي كرد و گفت: پس از اجازه اي كه رهبر انقلاب اسلامي آيت الله خامنه اي در خصوص اجازه تحقيقات بر روي جنين را صادر كردند محققان ايراني مي توانند در اين علم پيشرفت بسياري داشته باشند.
برينزن يادآور شد: اين موقعيت كه اينگونه تحقيقات مي تواند تحت كدهاي اخلاق پزشكي در ايران انجام شود باعث رشد اين گونه تحقيقات در جهان مي شود و رويان مي تواند به موفقيت هاي خوبي دست يابد.
رئيس افتخاري كنگره رويان گفت: در حال حاضر در كشور انگلستان هم اجازه تحقيقات بر روي جنين تحت نظر كدهاي اخلاق پزشكي وجود دارد اما در امريكا اين گونه تحقيقات ممنوع است. همين امر مي تواند به ايران كمك كند تا رهبري تحقيقات بر روي جنين شناسي را به دست بگيرد.
وي با ابراز خرسندي از حضور در ايران خاطر نشان كرد: اميدوارم در طول كنگره بتوانيم مطالب جديدي را آموخته و آموزش دهيم.
نظر شما