پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۲۹

مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی کردستان:

۳۰ درصد سیب زمینی از اراضی کردستان برداشت شده است

 ۳۰ درصد سیب زمینی از اراضی کردستان برداشت شده است

سنندج- مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی کردستان از برداشت ۲۰ تا ۳۰ درصد محصول سیب زمینی از سطح مزارع استان خبرداد.

محمد صالح احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه برداشت سیب زمینی زا اوایل مهرماه در کردستان آغاز شده و تا ۱۵ آبان ماه به طول می انجامد، گفت: امسال سطح زیرکشت سیب زمینی در استان ۸ هزار و ۵۰۰ هکتار بود که نسبت به سال زراعی گذشته حدود ۱۲ درصدی کاهش داشته است.

وی عنوان کرد: علارغم کاهش سطح زیرکشت سیب زمینی در استان پیش بینی شده میزان تولید این محصول نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشد.

وی اظهارداشت: شرایط آب و هوایی، استفاده از آبیاری میکرو، کودهای آلی و ارقام پرمحصول از جمله مهمترین دلایل افزایش عملکرد این محصول دراستان است.

مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی کردستان عمده ترین ارقام سیب زمینی کشت شده در استان را شامل اسپریت، بامبا، سانته، مارفونا، آگریا و جلی ذکر کرد و افزود: میانگین عملکرد سیب زمینی در استان ۳۵ تا ۳۶ تن درهکتار است.

احمدی با بیان اینکه بیشترین سطح زیرکشت سیب زمینی استان مربوط به شهرستان های قروه و دهگلان است، اضافه کرد: پیش بینی شده امسال حدود ۳۲۰ هزارتن از این محصول در استان تولید شود که این میزان در سال زراعی گذشته ۳۰۰ هزار تن بوده است.

وی به دلایل کاهش قیمت این محصول هم اشاره کرد و گفت: ما تعیین کننده قیمت محصول سیب زمینی نیستیم و استان هایی هم چون همدان، کرمانشاه و لرستان که امسال علارغم نداشتن برنامه کشت سیب زمینی افزایش سطح زیرکشت این محصول را داشتند، باعث کاهش قیمت این محصول شدند.

وی قیمت هر کیلوگرم سیب زمینی استان در مزرعه را ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومان ذکر کرد و اظهارداشت:  سیب زمینی کاران استان امسال به دلیل شرایط آب و هوایی و پیش بینی هواشناسی از گرم شدن هوا، نسبت به سال گذشته دیرتر اقدام به برداشت کردند به طوریکه تاکنون ۲۰ تا ۳۰ درصد این محصول برداشت شده است.

مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی کردستان یادآورشد: کردستان چهارمین استان تولید کننده سیب زمینی در کشور است.

کد خبر 3797728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha