پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ مهر ۱۳۹۵، ۱۲:۳۵

جانشین سازمان بسیج مستضعفین مطرح کرد:

نمره ۲۰ مردم ایران اسلامی در دشمن‌ستیزی

نمره ۲۰ مردم ایران اسلامی در دشمن‌ستیزی

بجنورد- جانشین سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به مقاومت ستودنی مردم درصحنه‌های دفاع از ارزش‌های اسلام ناب و دفاع مقدس، گفت: مردم ما در دشمن‌ستیزی نمره بیست را کسب کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی فضلی صبح دوشنبه در سومین روز از برگزاری کنگره ملی سرداران و سه هزار شهید خراسان شمالی که با محوریت گرامیداشت یاد شهدای دانش‌آموز برگزار شد اظهار کرد: مردم شریف ایران اسلامی در مدت ۳۷ ساله پیروزی انقلاب اسلامی، در مقابل استکبار ایستادگی و نمره بیست در دشمن‌ستیزی و دفاع از ارزش‌های والای اسلام ناب را از آن خود کردند.

وی مقاومت مردم در تمام عرصه‌های دفاع از انقلاب اسلامی و ازجمله جنگ هشت‌ساله تحمیلی را ستودنی توصیف کرد و افزود: مردم دین‌باوری که در جبهه‌های حق علیه باطل و در مقابله با گروهک‌های ضدانقلاب منافقین، مردانگی کردند و پیروزی را رقم زدند.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: امروز در دفاع از حرمین شریفین پیش‌قدم هستند و این ایستادگی و مقاومت به تمام گیتی سرایت کرده و انقلاب اسلامی الگویی برای سایر جوامع ظلم‌ستیز شده است.

فضلی عنوان کرد: ما از انقلاب آموختیم که باید روی پای خود بایستیم و با وحدت شیعه و سنی، توطئه‌های دشمنان در جهت ایجاد فاصله و شکاف بین شیعه و سنی را خنثی‌سازیم.

شهدا الگوی مقاومت اسلامی در مقابل مستکبران جهان

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین تأکید کرد: مردم ما در دفاع از دین خدا، آیین خدا و دفاع از پرچم رسول خدا خوش درخشیدند و شهدایی که در این راه جان‌فشانی کردند، الگوی مقاومت اسلامی در مقابل مستکبرین جهان شدند.

وی با اشاره به بیش از پنج دهه مجاهدت، مطالعه و مبارزه حضرت امام خمینی (ره) در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی، اظهار کرد: امام عظیم‌الشأن به همراه دیگر مراجع، علما، شهدایی که در این راه خون خود را اهدا کردند و نیز حضور گسترده اقشار مختلف مردم سبب به دست آمدن این پیروزی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، با حضور سردار فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین در کنگره سه هزار شهید خراسان شمالی، بهزاد وحدانی مدال جهانی جودو خود را به فرزند مدافع حرم خراسان شمالی اهدا کرد.

بر اساس این گزارش، در این کنگره، سردار فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین ضمن تشکر از بهزاد وحدانی جودوکار خراسان شمالی، مدال جهانی را بر گردن فرزند شهید مدافع حرم «فیروز حمیدی زاده» آویخت.

گفتنی است، بهزاد وحدانی قهرمان جودو خراسان‌شمالی که در مسابقات جهانی حاضر به رقابت با جودوکار اسرائیلی نشده بود، مدال خود را به فرزند شهید فیروز حمیدی زاده شهید مدافع حرم خراسان‌شمالی اهدا کرد.

کد خبر 3797880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha