پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ مهر ۱۳۹۵، ۱۴:۵۳

با حضور مسئولان؛

کتاب شعر عاشورایی در ایلام رونمایی شد

کتاب شعر عاشورایی در ایلام رونمایی شد

ایلام-رونمایی از کتاب شعر عاشورایی با عنوان «شه هید ئه سر» (شهید اشک) روز دوشنبه با حضور جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی در ایلام آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این توسط حبیب الله بخشوده از شاعران برجسته ایلامی گردآوری شده و شامل ۱۰۵ شعر کردی و فارسی از ۳۰ شاعر این استان است.

حجت الاسلام محمد فتاحی مدیر کل تبلیغات استان ایلام در آیین رونمایی از این کتاب بر لزوم دقت نظر شاعران و فعالان این عرصه در خلق آثاری در شان و جایگاه قیام اباعبدالله الحسین (ع) تاکید و اظهار داشت: شاعران و مداحان باید با مطالعه دقیق رویدادهای تاریخی و مذهبی در جهت نشر و گسترش فرهنگ مورد نظر ائمه معصومین (ع) تلاش کنند.

وی افزود: همه باید تلاش کنیم تا سبقه سنتی آیین های عزاداری حفظ و از ورود بدعت ها و خرافات در این زمینه جلوگیری شود ضمن اینکه در سرودن اشعار حماسی و مذهبی نیز از کتب مورد تایید و مستند بهره بگیریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام ادامه داد: خوشبختانه این استان با توجه به اینکه منطقه ای ۱۰۰ درصد شیعه بوده شاهد ورود کمترین خرافاتی در آیین های مذهبی هستیم و مشکل خاصی در برگزاری آیین های عزدارای در ایلام مشاهده نمی شود.

فتاحی اضافه کرد: ۸۰۰ مداح در کانون مداحان استان سازماندهی شده اند و با برگزاری دوره های اموزشی تلاش شده تا سطح آشنایی این عزیزان را با معارف الهی بیش از پیش بالا ببریم.

کد خبر 3798145

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha