پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۴۴

امام جمعه آبدان:

پیاده‌روی اربعین نشان از ایمان و ولایت‌مداری مردم است

پیاده‌روی اربعین نشان از ایمان و ولایت‌مداری مردم است

بوشهر - امام جمعه آبدان گفت: حرکت عظیم کاروان پیاده اربعین نشان از اعتقادات راسخ مردم نسبت به امام حسین (ع) است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد حمیدی‌نژاد بعد از ظهر دوشنبه در جمع مردم در مسجد امام سجاد(ع) آبدان اظهار داشت: مردم ایران اسلامی به خصوص استان بوشهر مردمی ولایت‌مدار هستند و با عشق و ارادت به سرور و سالار شهیدان هر ساله حضوری چشمگیر در مراسم پیاده‌روی اربعین دارند.

وی بیان داشت: حضور مردم ولایت‌مدار نشان قلبی و ارادت ویژه به سرور و سالار شهیدان است و به فضل خداوند هر ساله این حرکت عظیم مردمی بیشتر و بیشتر می‌شود.

حمیدی نژاد در بخش دیگری از صحبت‌هایش به آداب خدا پرستی و قرب و نزدیکی به خدا پرداخت و مقام انسان‌ها و عبادت انسان‌ها را با از جان گذشتگی سرور و سالار شهیدان تطبیق داد.

امام جمعه آبدان ادامه داد: کسی که می‌خواهد با جان و دل در خدای متعال غرق شود، نباید به چیزی اعتراض کند.

وی در پایان با اشاره به اربعین حسینی همه انسان‌های خدا پرست را به رعایت اعمال و کردار خود و خالص شدن برای خدا دعوت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در پایان، امام جمعه در وصف امام حسین(ع) و یارانش چند دقیقه‌ای به روضه‌خوانی پرداخت.

کد خبر 3798429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha