به گزارش خبرنگار مهر، فرید بهرامی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: این طرح به منظور ارتقای سلامت دانش آموزان لرستانی و پیشگیری و کنترل آلودگی به «پدیکلوزیس» سر در مدارس شهری و روستایی اجرا می شود.
وی به ارسال دستورالعمل اجرایی پیشگیری از «پدیکلوزیس» در مدارس اشاره کرد و افزود: تشخیص و یافتن موارد آلودگی به «پدیکلوزیس» در مدارس و ارجاع موارد آلوده به مراکز بهداشتی درمانی و استفاده از توان اجرایی بخشهای مرتبط با سلامت مدارس از سایر اهداف این طرح است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان گفت: آموزش مراقبین و کارشناسان سلامت آموزش و پرورش در زمینه پیشگیری و کنترل آلودگی به «پدیکلوزیس» در قالب کارگاه، برگزاری جلسات آموزشی برای دانشآموزان و والدین آن ها در این زمینه، استفاده از توان اجرایی رسانههای ارتباط جمعی در راستای ارتقاء آگاهی جامعه و چاپ و تکثیر پوستر و بروشورهای آموزشی از جمله فعالیتهای انجام شده در مدارس استان برای برای پیشگیری از «پدیکلوزیس» است.
بهرامی همچنین به توزیع پنج هزار شامپوی «پرمترین» در مدارس استان طی سال تحصیلی گذشته اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین سیاستهای آموزش و پرورش در مدارس درگیر کردن فعال والدین، دانشآموزان، مربیان و اولیاء مدرسه در زمینه آموزش و کنترل است.
وی بر لزوم مراقبت والدین بر حفظ بهداشت موی فرزندان خود تاکید کرد و گفت: لازم است دانشآموزان را نیز به طور فعال در برنامههای آموزشی از جمله فعالیت های فرهنگی و هنری پیشگیرانه درگیر کرد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان عنوان کرد: در مدارس دارای مراقب سلامت لازم است طبق برنامه های آموزش و پرورش تمامی دانش آموزان سه مرتبه در سال تحصیلی مورد بررسی قرار گیرند و در مدارسی که فاقد مراقب سلامت هستند چنانچه یک مورد آلودگی به «پدیکلوزیس» در کلاس دیده شد تمام دانشآموزان کلاس باید بررسی شوند.
بهرامی با بیان اینکه لرستان یکی از استان های خوب در مقابله با پدیده «پدیکلوزیس» است، عنوان کرد: تعامل خوبی بین آموزش و پرورش لرستان و دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای برخورد با پدیده «پدیکلوزیس» در سطح مدارس وجود دارد.
نظر شما