تقي اكبرنژاد مربي تيم ملي كشتي آزاد كشورمان در گفتگو با خبرنگارمهر با بيان مطلب فوق اظهارداشت: هميشه مشكل مصدوميت يكي از دلايل افت فني تيمهاي اعزامي به مسابقات بين المللي بوده ولي درحال حاضردر تيمي كه بزودي به مسابقات جهاني اعزام خواهد شد خوشبختانه با اين مشكل مواجه نيستيم و تمام ملي پوشان از وضعيت خوبي برخوردار هستند.
وي خاطرنشان ساخت : با توجه به فرصت 2 ماهه اي كه داشتيم ، توانستيم تمرينات خوبي را پشت سربگذاريم و درحال حاضر ملي پوشان كشورمان در آمادگي مطلوبي به سر مي برند و در تمرينات نيزآنچه در توان داشته اند بروز نموده اند تا با بهترين وضعيت درمسابقات جهاني حاضر شوند.
اكبرنژاد وضعيت فعلي تيم ملي كشتي آزاد را نسبت به گذشته بهتر توصيف نمود و تصريح كرد : نسبت به سالهاي گذشته ايم منسجمي را در اختيار داريم وهمه كشتي گيران اعزامي به مسابقات جهاني چين از شانس هاي كسب مدال ما در اين مسابقات محسوب مي گردند و عملكرد خوب كشتي گيران در طول تمرينات باعث اميدواري كادرفني گرديده و به طورحتم نسبت به سالهاي گذشته نتيجه بهتري را درمسابقات جهاني خواهيم گرفت .
تيم ملي كشتي آزاد كشورمان براي حضور درمسابقات جهاني چين 31 شهريورماه به اين كشور اعزام مي شود.
نظر شما