پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۲۷

جوانان برای کار راهی دیگر استان‌ها شدند

بیکاری و محرومیت در دلفان؛ «آستان قدس رضوی» اشتغال‌زایی می‌کند

بیکاری و محرومیت در دلفان؛ «آستان قدس رضوی» اشتغال‌زایی می‌کند

دلفان- شهرستان محروم دلفان سهم اندکی از اشتغال استان لرستان دارد تا این امر موجب شود که آستان قدس رضوی برای احداث یک کارخانه سرم‌سازی در این منطقه پیش‌قدم شود.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: فراهم کردن زمینه‌های ایجاد اشتغال برای جوانان نقش مهمی در تأمین آینده‌ای روشن برای این قشر تأثیرگذار جامعه دارد و باید متولیان امر در این زمینه تمام تلاش خود را در راستای تحقق این مهم به‌کارگیرند و مانع از ایجاد مشکلات متعدد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ناشی از بیکاری جوانان شوند.

شهرستان دلفان صادرکننده کارگران ساختمانی

موضوع بیکاری و نرخ بالای آن در شهرستان دلفان امروز دیگر به یک سوژه تکراری برای رسانه‌ها تبدیل‌شده است تا این شهرستان به دلیل نبود شغل به  یکی از مهم‌ترین صادرکننده‌های کارگران ساختمانی به سایر شهرهای بزرگ کشور تبدیل‌شود و جوانان آن با مشقت فراوان برای کسب روزی حلال و تأمین مایحتاج زندگی روزگار را به‌سختی سپری می‌کنند.

جوانان تحصیل‌کرده شهرستان دلفان در رشته‌های مختلف دانشگاهی پس اتمام تحصیلات خود باید سالیان سال در انتظار اشتغال خود بمانند تا شاید در آینده همچون جوانان دیگر استان‌های کشور کانون گرم خانواده را تشکیل داده و دیگر نگران آینده خود و خانواده‌شان نباشند.

انتشار خبر احداث گاوداری شش هزار رأسی در دلفان که استارت آن زده شد موجی از خوشحالی را در بین مردم این منطقه به وجود آورد و از اینکه با ایجاد این طرح بزرگ تولیدی زمینه اشتغال پایدار تعدادی از فرزندانشان فراهم می‌شود بسیار خوشحال شدند.

کارخانه سرم‌سازی در دلفان احداث می‌شود

پس از فراهم شدن اجرای این طرح بزرگ اقتصادی نوید یک خبر مهم اقتصادی و اشتغال‌زایی برای این دیار محروم و بیکار شهرستان دلفان به گوش می‌رسد و آن نهایی شدن ساخت اولین  کارخانه « سرم‌سازی» استان لرستان در شهرستان دلفان است.

احد خزایی یکی از کارشناسان غذا و داروی شهرستان دلفان معتقد است سرم از پرمصرف‌ترین داروهای کشور است و می‌گوید: روزانه افراد زیادی برای خرید سرم به داروخانه‌ها مراجعه می‌کنند اما با توجه به ناکافی بودن نمی‌تواند پاسخگوی نیاز همه مردم باشد.

وی با اشاره به اینکه تولید سرم یکی از نیازهای اساسی کشور است می‌گوید: بر این اساس به نظر می‌رسد اگر برنامه‌ریزی برای تولید تجاری کارخانه سرم‌سازی دلفان هر چه سریع‌تر آغاز شود، گام بزرگی برای تامین نیاز غرب کشور برداشته خواهد شد.

این کارشناس غذا و دارو با تأکید بر اینکه قیمت داروها ازجمله سرم بالا است ادامه می‌دهدتولید سرم پرهزینه بوده لذا برای کاستن هزینه باید مکان انتخابی ازنظر جغرافیایی قابلیت دسترسی بالایی به استان‌های هم‌جوار داشته باشد به شکلی که دسترسی برای توزیع داخلی و خارجی راحت و کم‌هزینه باشد که این امر در جغرافیای دلفان بارز است.

آستان قدس رضوی به کمک اشتغال دلفان می‌آید

با همکاری آستان قدس رضوی طرح مهم سرم‌سازی در این شهرستان احداث می‌شودجعفر طولابی فرماندار دلفان نیز دراین‌باره  می‌گوید: پس از تلاش‌های فراوان خوشبختانه با همکاری آستان قدس رضوی طرح مهم سرم‌سازی که زمینه‌ساز ایجاد اشتغال در شهرستان محروم دلفان خواهد بود در این شهرستان احداث می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دولت به‌تمامی تعهدات خود برای هر چه سریع‌تر شروع شدن عملیات اجرایی این کارخانه پایبند خواهد بود می‌گوید: علاوه بر این طرح ما بسترهای مناسب سرمایه‌گذاری بخش‌ خصوصی را فراهم کرده‌ایم و امیدواریم با این روند و موقعیت استراتژیک شهرستان که در میان سه استان لرستان، همدان و کرمانشاه قرارگرفته به یکی از قطب‌های مهم تولیدی تبدیل شود.

کارخانه سرم‌سازی هم‌اکنون در مرحله جانمایی مکان مناسب برای احداث هرچه سریع‌تر آن استفرماندار شهرستان دلفان با اشاره به اینکه این طرح هم‌اکنون در مرحله جانمایی مکان مناسب برای احداث هرچه سریع‌تر آن است می‌گوید: با توجه به جدیت و مهم بودن این طرح این نوید را به مردم دلفان خواهیم داد که کارخانه سرم‌سازی در کمترین مدت‌زمان ممکن در این منطقه محروم احداث و فعالیت صنعت دارویی در دلفان رسماً آغاز شود.

به‌هرروی احداث و ایجاد این‌گونه طرح‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی علاوه بر اینکه موجب رشد و شکوفایی اقتصاد منطقه خواهد شد بخش کوچکی از نیاز سرم دارویی کشور را نیز تأمین خواهد کرد و این موضوع می‌تواند خبر خوش و نویدبخشی برای ورود دلفان به صنعت دارویی باشد که امیدواریم اجرای این‌گونه طرح‌ها را در این منطقه در آینده شاهد باشیم.

کد خبر 3799871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha