پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۷

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد:

ثبت نام ۲۱۰۸واحد صنعتی یزد در سامانه بهین‌یاب/روند پرداخت کند است

ثبت نام ۲۱۰۸واحد صنعتی یزد در سامانه بهین‌یاب/روند پرداخت کند است

یزد ـ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد گفت: تا پایان مهلت مقرر شده برای نام نویسی در سامانه بهین یاب، دو هزار و ۱۰۸ واحد در این سامانه ثبت نام کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا علمدار یزدی صبح چهارشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با اشاره به تسهیلاتی که واحدهای دارای کمتر ۱۰۰ نفر نیرو با مشکلات نقدینگی پرداخت می شود، اظهار داشت: این واحدها باید در سامانه بهین یاب ثبت نام می کردند تا با بررسی مسائل آنها، برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی می شدند.

وی افزود: در استان یزد تا پایان مهلت مقرر شده برای ثبت نام، دو هزار و ۱۰۸ واحد در سامانه بهین یاب ثبت نام کردند.

علمدار عنوان کرد: واحدهای مختلف نیز به بانک معرفی شدند اما روند پرداخت کند است در حالی که در یک استان صنعتی و معدنی نباید این روند وجود داشته باشد.

علمدار خاطرنشان کرد: از مجموع واحدهایی که تاکنون به بانکها معرفی شده اند، تا امروز ۱۶۳ پرونده تسهیلات دریافت کرده اند که رقم پرداختی به آنها ۱۵۲ میلیارد تومان بوده است.

وی عنوان کرد: تسهیلات پرداخت شده در مجموع به ۱۴ درصد از درخواست‌ها صورت گرفته که این میزان بسیار کم است و بانک‌ها باید در این رویه تغییر حاصل کنند.

کد خبر 3800033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha