به گزارش خبرنگار مهر، داود کار گر زاده ظهر چهارشنبه در همایش روز جهانی استاندارد استان زنجان، افزود: تامین سلامتی مردم با توجه به استاندارد سازی خدمات و محصولات انجام می گیرد و در این میان سازمان استاندارد بر تحقق این امر مهم تاکید دارد.
وی اظهار کرد : زمانی استاندارد در جامعه ما جا می افتاد که آموزش و ترویج در مدارس و انتقال آن به خانواده ها با شدت بیشتری دنبال شود و این مهم باید در مدارس استان به خوبی انجام شود.
مدیر کل استاندارد استان زنجان گفت: نظارت و بازرسی از کالاهای استاندارد نقش بسزایی در استانداردسازی کالاها دارد، گفت: این امر باعث می شود واحد تولیدی ملزم به تولید کالای استاندارد باشد.
کارکزاده با بیان اینکه در حال حاضر ۴۰ استاندارد ملی در دست تدوین مورد است، تصریح کرد: سازمان استاندارد یک نهاد حاکمیتی است و در این راستا این سازمان نظارت و بازرسی از کالاها و اقلام را در دستور کار جدی خود دارد.
مدیر کل استاندارد استان زنجان تعداد واحدهای دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد را ۳۰۷ واحد اعلام کرد و افزود: تعداد کل پروانه های استاندارد اجباری و تشویقی و شمار پروانه کاربرد علامت استاندارد ۵۳۱ و ۲۷ مورد بوده است.
کار گر زاده به نظارت از مراکز عرضه در استان زنجان اشاره کرد و افزود: طی در ۶ ماهه سالجاری هزار و ۵۲۸ مورد بازرسی از واحدها انجام گرفته است.
مدیرکل استاندارد استان زنجان از راه اندازی پنج دفتر استاندارد سازی در اتاق اصناف، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، سازمان نظام مهندسی ساختمان، دانشگاه آزاد اسلامی هیدج و انجمن مدیران کنترل کیفیت خبر دادو گفت: هدف از راه اندازی این دفاتر بهره گیری از ظرفیت این حوزه ها در جهت تدوین استانداردهای ملی و مشارکت در استانداردهای بین المللی و آگاهی عموم مردم است.
نظر شما