به گزارش خبرنگار مهر، سیدتقی کبیری چهارشنبه شب در دیدار با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: ۱۰سال گذشته باید شهرستان خوی منطقه آزاد می شد و ظرفیت این شهرستان در جهت مناسب استفاده نشده است.
وی با بیان اینکه حداقل باید این شهرستان به یک منطقه ویژه اقتصادی تبدیل شود عنوان کرد: در این بحث نیاز به همکاری و حمایت ویژه کمیسیون اقتصادی داریم.
کبیری با بیان اینکه خوی در زمینه فعالیت های بازرگانی ظرفیت های بالایی همچون وجود بازار مشترک دارد افزود: شهرستان خوی دومین شهرآذربایجان غرب است و در بعضی ظرفیت ها در رتبه اول دارد.
نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی افزود: امروز خوی می تواند به جایگاه اولیه خود بازگردد یکی از ظهرفیت های مهم این استان هم مرز بودن با سه کشور است و شهرستان خوی نیز ظرفیت بالایی در هم مرز بودن با ترکیه دارد.
کبیری وجود معادن غنی، پتانسیل های گردشگری خوی را مورد اشاره قرار داد و اظهارداشت: در سفر اخیر هیئت دولت به این شهرستان حتی بحث توریست درمانی پیشنهاد شده است که امیدوارم وارد فاز اجرایی شود.
وی، عدم سرمایه گذاری مناسب، سنتی بودن فعالیت های کشاورزی، ناکافی بودن اعتبارات، بحث بازرگانی خارجی، توسعه نامتوازن در عرصه جغرافیای کشوری را از مشکلات عمده خوی برشمرد و گفت: این در حالی است که خوی و منطقه استان آذربایجان غربی از امن ترین مناطق برای سرمایه گذاری است.
کبیری ادامه داد: این شهرستان در اواخر حالت بن بست پیدا کرده و اگر بتوانیم در بحث آب برای راهبردهای توسعه شهرستان و نیز مهار آبهای خروجی پیشرفت کنیم قطعا جلوی بسیاری از مشکلات جلوگیری می شود.
نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی گفت: خوی در بخش تسهیلات دچار مشکل جدی است و در عرصه صنعت به تسهیلات نیاز دارد.
وی خواستار تعریض محور ترانزیتی محور ایواوغلی به مرز رازی شد و این سفر را زمینه ساز توسعه اقتصادی منطقه و خوی عنوان کرد.
نظر شما