پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۴۵

معاون استاندار قزوین:

مجتمع زیاران توان تنظیم گوشت کشور را دارد

مجتمع زیاران توان تنظیم گوشت کشور را دارد

قزوین- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین گفت: مجتمع گوشت زیاران، یکی از بزرگترین مجتمع های تأمین و توزیع گوشت کشور، در صورت تکمیل، توانایی تنظیم گوشت کشور را دارد.

منوچهر حبیبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این مجتمع در سال ۱۳۵۰ تأسیس و در سال ۱۳۵۶ به بهره برداری رسید و از اوایل مرداد ماه سال ۸۶ در راستای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شد.

وی تصریح کرد: از همان زمان مشکلات تولید در این واحد به تدریج خودنمایی کرد  و متاسفانه حدود یک دهه تعطیل و راکد بود.

حبیبی با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای راه اندازی مجدد این واحد تولیدی گفت : از حدود یک سال پیش این مجتمع بصورت حداقل ظرفیت فعال شده و در صورت تکمیل می تواند ۲۲ هزار تن گوشت کشور را در سال تأمین کند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین توضیح داد: این میزان تولید از ورود حداقل ۱۰ درصد گوشت به کشور جلوگیری خواهد کرد و همچنین تعداد ۴۰۰ نفر اشتغالزایی جدید در این مجتمع صورت می گیرد.

وی افزود: با تکمیل مجتمع گوشت زیاران در زمینی  با ۲۴۰ هکتار مزرعه و تاسیسات صنعتی، فرصتی تازه برای احیای دامداری و رونق روستاها بویژه در شهرستان آبیک فراهم می شود.

کد خبر 3800941

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha