حسن دارششدر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آمادگی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان برای میزبانی از زائران اربعین حسینی اظهار داشت: سالن شماره یک این مجموعه برای اسکان زائران اربعین حسینی سالن ۶ هزارنفری انقلاب همدان خواهد بود.
وی افزود: همچنین سالنهای ابنسینا و تختی نیز برای سالن رزرو در نظر گرفتهایم تا در صورت نیاز این سالنها نیز درگیر خدمترسانی به زائران حرم حسینی شوند.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان بابیان اینکه با تمام توان در خدمت زائران اربعین حسینی خواهیم بود، گفت: خوابگاههای مهمانسرای ورزش و مریانج نیز آمادگی کامل را در این زمینه دارند.
وی گفت: همچنین در شهرستان اسدآباد با توجه به رفت و آمدی که وجود دارد و مسیر اصلی رفت و آمد است دو سالن ورزشی برای اسکان در نظر گرفته شده است.
دارششدر عنوان کرد: در سایر شهرستانهای استان نیز هرکدام یک سالن برای این منظور در نظر گرفتهشده و اگر یکزمانی جمعیت بیشازپیش بینی ما بود بهطورقطع سایر سالنهای ورزشی را هم درگیر خواهیم کرد.
وی با اشاره به امکاناتی که برای اسکان در نظر گرفتهشده است، بیان کرد: سرویس بهداشتی، مکانی برای پختوپز و پتو تامین می شود.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان عنوان کرد: تمامی امکانات و اسکان زائران حسینی بهطور کاملاً رایگان خواهد بود.
دارششدر با اعلام آمادگی کامل دستگاه ورزش استان همدان برای مراسم اربعین حسینی و استقبال از زائران، گفت: از ۱۰ روز قبل از اربعین تا ۱۰ روز بعد از اربعین کار گروه ها شروع خواهد شد.
نظر شما