به گزارش خبرنگار مهر، علی یاور عزیزپور ظهر پنج شنبه در مجمع انتخاباتی هیئت تنیس استان لرستان با بیان اینکه رشته ورزشی تنیس جایگاه خوبی در ورزش دنیا و ایران دارد، اظهار داشت: در کشور ایران خیز خوبی برای توسعه ورزش تنیس برداشته شده است.
وی با تاکید بر اینکه در استان لرستان باید شرایطی فراهم شود که از توسعه رشته تنیس برخوردار شویم، گفت: ورزش استان آمادگی این را دارد که از وجود همه افراد با سابقه در این رشته برای پیشبرد آن استفاده کند.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با بیان اینکه خانواده های لرستانی به ورزش توجه ویژه ای دارند، بیان داشت: استان لرستان با توجه به ظرفیت و پتانسیل خوبی که دارد در بین جوانان و نوجوانان این استان نیز علاقه زیادی به رشته تنیس دیده می شود.
عزیزپور اضافه کرد: زمین های قابل قبول مربوط به رشته ورزشی تنیس در استان تنها دو زمین هستند که توانسته افراد و ورزشکاران را در سطوح خوبی مطرح کند.
وی با تاکید بر اینکه زمین های ورزش تنیس در استان نیازمند توسعه بیشتر هستند، عنوان کرد: ورزش تنیس در بین تمامی دوره های سنی استان لرستان طرفداران بسیار زیادی دارد.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با بیان اینکه عمر و دوره قهرمانی رشته ورزشی تنیس دوره ای طولانی است، افزود: ورزشکاران این رشته ورزشی می توانند مدتی طولانی در صحنه قهرمانی و همچنین سطح بالای قهرمانی حضور داشته باشند.
عزیزپور با اشاره به اینکه ورزش و جوانان استان لرستان آمادگی حمایت از افراد حاضر در رشته ورزشی تنیس را دارد، تصریح کرد: امیدواریم در استان لرستان رشته ورزشی تنیس پیشرفت و توسعه خوبی داشته باشد.
نظر شما